Grožis

6 produktai jūsų svajonių plaukų link

By  | 

plaukai1Visos svajojame apie sveikus bei žvilgančius plaukus. Deja vien kosmetinių priemonių (net ir pačių brangiausių) neužtenka – didžiulės svarbos turi ir maisto produktai, kuriuos valgome kasdien. Pristatome 6 produktus, kurių dėka galėsite džiaugtis stipriais bei žvilngančiais plaukais.

  1. Lašiša – šioje žuvyje pilna vitamino D bei omega 3, kurie svarbūs ne tik norint džiaugtis žvilgančiais plaukais, bet ir išsaugoti sveiką galvos odą.
  2. Geltonoji paprika – ši daržovė gali pasigirti turinti 5,5 kartus daugiau vitamino C nei apelsinai. Vitaminas C saugo plaukus nuo lūžinėjimo, skatina plaukų augimą.
  3. Saulėgrąžos – šis mažas gamtos stebuklas yra pilnas vitamino E, kuris skatina geresnę kraujo cirkuliaciją galvos odoje ir skatina spartesnį plaukų augimą.
  4. Saldžiosios bulvės pasižymi beta karotino gausa, kuris padeda išsaugoti sveiką galvos odą bei skatina plaukų augimą.
  5. Avokadas – tikras stebuklas norinčioms džiaugtis gražiais ir sveikais plaukais. Juos ne tik sveika valgyt, tačiau jie taip pat puiki natūrali kaukė: sutrinkite pusę avokado su šiek tiek jorgurto, įmasažuokite masę į galvos odą ir palaikykite 10 minučių.
  6. Migdolai – suvalgykite po kelis migdolus kas dieną, tai padės jūsų plaukams ne tik augti greičiau, tačiau ir tankiau.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.