Blogeriai

Pokalbis su Lietuvos vlogere Nr.1 – Ieva

By  | 

Lietuvos vlogerė Nr.1 Ieva: “Turiu nuostabią merginų armiją, kurios visada džiuginą širdį”

Nors Lietuvoje vlogerių ir nėra daug, tačiau gražiąją Ievą iš Klaipėdos žinome visi. Jau ne vienus metus sekame jos video įrašus Youtube paskyroje, klausomės jos grožio bei sveikos mitybos patarimų, kartu keliaujame į svečias šalis bei tiesiog maloniai leidžiame laisvalaikį su puodeliu arbatos. Džiaugiamės galėdamos pakalbinti Ievą bei dalinamės entuziasmo bei pozityvios energijos kūpinu interviu. Malonaus skaitymo!

  • Ieva, kaip apibūdintumei praeitus metus ir kokių planų turi 2015 metams?

2014 buvo nuostabūs metai, pilni įvykių. Metų pradžioje pasipuikavau ant žurnalo viršelio, laimėjau trečiąją vietą Lietuvos Ryto vlogerių konkurse, dovanų gavau savo kačiuką Louis, kuris džiugina širdį kiekvieną dieną, atšokau draugės vestuves Vokietijoje, universitete įgyjau aukštąjį išsilavinimą ir sudariau be galo daug partnerysčių su nuostabiomis kompanijomis, su kuriomis tikiuosi dirbti ir toliau. Šiems metams planų turiu daug, tačiau tai dar tik postringavimai. Pagyvensim ir pamatysim. Žadu daugiau dėmesio skirti savo Youtube kanalui, tobulėti. Be Youtube, noriu atrasti save ir daryti tai, kas būtų ne tik pelninga, bet ir mėgstama. Kitą mėnesį keliauju į Indiją, tikiuosi, kad tai bus nepamirštama metų pradžia, ir šiaip šiemet norėčiau daugiau pakeliauti. Planuose yra persikėlimas į Paryžių, tačiau dar neaišku, ar tai įvyks šiais metais.

  • Tavo paskyra Youtube puslapyje šiuo metu yra tikrai populiari, tačiau papasakok kokia buvo tavo pradžia, ar sunku buvo pasiekti šį tašką, kuriame esi dabar?

Pradžia buvo sunki, bet be darbo nieko negausi ant auksinės lėkštelės. Kai tik pradėjau filmuoti, peržiūros buvo tik kelios, komentaras vienas ar du, tačiau aš taip mėgavausi šia veikla, kad man tie skaičiukai buvo nė motais. Aišku, sulaukusi pozityvių komentarų, šokinėdavau iš laimės. Taip po truputį ir pradėjo augti tiek peržiūrų ir komentarų skaičius, tiek ir mano kanalas. Užtrukau 4-5 metus, kol pasiekiau tašką, kuriame esu dabar, investuodama be galo daug laiko ir pastangų. Tai lyg mano darbo vaisius.

  • Kuris iš tavo sukurtų video tau pačiai yra pats mieliausias ir kodėl?

Turbūt ‘My evening pamper routine’, kuriame rodau savo vakaro rutiną, kai noriu pasilepinti. Mėgstu tokius vakarus, todėl manau, kad šis įrašas puikiai atspindi tą nuotaiką ir ,mano manymu, yra labai šiltas. Šiam video skyriau daugiausia laiko, nes bandžiau naują redagavimo stilių, o ir nufilmuoti viską pačiai buvo didelis iššūkis.  

  • Kaip manai, kokios 3 savybės yra svarbiausios, norint turėti populiarią bei žinomą paskyrą/blogą?

Įdomus ir kažkuo išsiskiriantis charakteris, nuoširdumas ir savito stiliaus turėjimas.

  • Kaip padrąsintumei merginas, kurios norėtų, tačiau nedrįsta užsiimti tuo, ką darai tu?

Tiesiog “go for it”, nepabandęs nežinosi (šiai taisyklei yra išimčių). Jei tik svajosit, bet nebandysit, tai nieko ir nepasieksit. Darykit tai, ką norit, kas traukia, kas jums įdomu. Aš pati porą metų su žavesiu žiurėjau Youtube įrašus, o paskui savęs paklausiau “O tai ko aš čia sėdžiu ir pati to nedarau?” Kaip sakoma, žiūrėkit baimei į akis ir ji išnyks. Pabandykit, o tada spręskit patinka jums tai, ar ne.

  • Kas įkvepia, suteikia jėgų bei padrąsina tave niekada nenuleisti rankų?

Žiūrovai! Turiu nuostabią merginų armiją, kurios visada džiuginą širdį ir pakelia nuotaiką, net kai ji nėra bloga. Sulaukiu be galo daug komentarų, laiškų, žinučių, atviručių ir viso kito džiazo iš merginų, kurios prenumeruojasi mano kanalą, ir galiu pasakyti, kad jos visos yra nepakartojamos, protingos, mielos, beproto gražios ir draugiškos asmenybės. Kai sutinku vieną kitą žiūrovę kur nors mieste, visada pasidžiaugiu, kad užsiimu tokia veikla, nes tik tokie nuostabūs žmonės skatina nenuleisti rankų. Prie viso to prisideda ir galimybė realizuoti save, bei įvairių pasiūlymų gausa.

  • Kokie yra tavo siekiai bei svajonės 5 metams į priekį?

Ooo, tai gana ilgas laiko tarpas, nežinau, net kas rytoj gali nutikti. Tačiau svajoju per penkis metus atrasti save ir užsiimti veikla, kurią galėčiau vadinti ne tik darbu, bet ir malonumu, sukurti šeimą bei jaukų būstą, matyti visus savo šeimos narius gyvus ir sveikus.

 

Ačiū už pokalbį.

Pasižvalgytį į Ievos youtube kanalą ir pažiūrėti video galite čia youtube.com/user/Chanelette/


1 Comment

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.