Mada

Dovanų idėjos mylimiems vyrams Valentino dienos proga

By  | 

Iki šv.Valentino dienos liko jau visai nedaug, o žinant, kaip greitai lekia laikas, galime kuo drąsiausiai teigti, kad jau pats metas yra pasirūpinti dovana savo mylimam vyrui! Žinodami, kaip sunku yra išrinkti dovaną vyriškosios lyties atstovams, skubame jums į pagalbą.

  • Geras bei gražus laikrodis – reikalingas bei ypatingo žavesio priduodantis vyriškas aksesuaras. Sunku įsivaizduoti šiuolaikinį vyrą be stilingo laikrodžio ant jo riešo. Negalite apsispręsti, kokį modelį pasirinkti? Rekomenduojame Daniel Wellington laikrodžius, kurie ne tik priduos elengancijos, tačiau puikiai tiks visomis progomis: tiek kasdieniniam darbiniam stiliui paįvairinti, tiek ir maloniam laisvalaikio praleidimui.

Puiki žinia tiems, kurie nori savo antras puses nudžiuginti šiais puikiais laikrodžiais: su kodu HEART-CITYMAG jūs gausite net 15% nuolaidą visiems Daniel Wellington laikrodžiams jų internetinėje parduotuvėje (akcija galioja iki pat vasario 28 dienos). Apsilankykite adresu www.danielweelington.com

  • Piniginė. Pasikeitė valiuta, galbūt būtų pats laikas pakeisti ir piniginę? Vyrai visuomet vertina puikias bei geros kokybės pinigines. Norite kažko įdomesnio bei originalesnio? Pasidairykite po lietuvių dizainerių butikus, tikrai atrasite originalių bei netikėtų variantų !
  • Paso dėklas. Tai būtų išties netikėta, originali ir reikalinga dovana jūsų mylimam vyrui! Nuo šiol kelionės kels asociacijas ne tik su maloniais įspūdžiais ir akimirkomis, tačiau ir nepamirštama šv. Valentino diena su jumis. Puikus variantas – spalvingi Simonos Dambrauskas paso dėklai!
  • Diržas. Diržas – viena iš svarbiausių ir reikalingiausių kostiumo detalių, neretai tampanti ir pagrindine aprangos detale, originaliai užbaigiančia rūbų derinį. Net neabejojame, kad kiekvienas vyras apsidžiaugs gavęs dovanų gerą odinį diržą.

dirzas3

  • Mėgstamiausios komandos marškinėliai. Tikriausiai jam bus kiek netikėta gavus šią dovaną nuo jūsų, tačiau pažadame – jo laimei „liesis per kraštus“!

zalgirislietuvosrytas

  • Lietuvoje sparčiai populiarėja įvairių gėrimų degustacijos. Jeigu jūsų mylimasis yra didelis alaus gerbėjas – jam puikiai tiks pakvietimas į alaus degustaciją, priešingu atveju, rasite tiek viskio, tiek vyno, tiek kitų gėrimų degustacijų pasiūlymus internete.
  • Savaitgalis dviese. Nuostabi žinia – šv. Valentino dieną šiemet minėsime šeštadienį. Kas galėtų būti maloniau nei praleisti nepamirštamą savaitgalį kartu, pabėgti nuo rutinos bei pailsėti nuo kasdieninių rūpesčių? Padovanokite savo mylimam vyrui savaitgalį užmiesčio sodyboje arba tiesiog SPA siūlomus malonumus bei programas dviems. Jūsų mylimasis juk neliks skolingas už šias poilsio akimirkas!
    spadviems
  • Vakarienė dviems. Kartais geriausia dovana – ramios bei jaukios akimirkos namuose, skani vakarienė dviems, nesibaigiantis vynas bei maloniai nuteikiantis filmas. Pagaminkite jūsų vyro mėgstamiausią patiekalą, uždekite kelias žvakes bei mėgaukites ramybe ir artumu.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.