Grožis

„Uoga uoga” drėkinamasis paakių kremas „Žalioji gaiva“

By  | 

Uoga uoga paakių kremas„Uoga uoga” drėkinamasis paakių kremas „Žalioji gaiva“

„Uoga uoga“ – viena iš geriausiai žinomų lietuviškų firmų, gaminančių kosmetines bei grožio priemones. Savo gaminius pati kompanija pristato kaip natūralius bei šviežius, rankų darbo bei pagamintus Lietuvoje. „Uoga uoga“ tikina, kad visi gaminiai yra pagaminti tik iš nerafinuotų ir grynų aliejų, o vaistažolės, uogos bei medus, reikalingi produktams, yra perkami tik iš patikimų Lietuvos gamintojų. Kadangi mes esame už natūralias priemones ir mums visada yra įdomu bei svarbu palaikyti Lietuvos gamintojus – bandome „Uogos Uogos“ produkciją. Šiandiena jums pristatome drėkinantį paakių kremą „Žalioji gaiva“.

Ką sako gamintojai: Rugiagėlių vanduo yra patikima priemonė nuraminti odai aplink akis ir mažinti pabrinkimus. Agurkų ekstraktas praturtintas askorbo rūgštimi (vitaminas C), kuris minkština odą ir padeda šviesinti paakius. Avokado aliejus yra vienas iš turtingiausių aliejų, turintis daug vitamino A, B1, B2 ir D, taip pat sterolių, lecitino, amino ir kitų reikalingų rūgščių.

Ką sakome mes: Išties jau seniai ieškojome geros paakių priežiūros priemonės, kuri ne tik drėkintų, tačiau ir nedirgintų šios jautrios veido zonos. Mūsų akį „užkabino“ „Žalioji gaiva“. Regis, kad ši priemonė nestokoja sudėtinių elementų, kurių nauda paakiams yra žinoma jau nuo seno: agurkų ekstrakto, avokado aliejaus, rugiagėlių vandens. Patiko, kad šis kremas maloniai gaivina bei kad jos nereikia daug – užtenka tik lašelio šios priemonės. Naudodami „Žaliąją gaivą“ jau gan ilgą laiką pastebėjome, kad paakiai išties šviesesni bei gaivesni. Kremas puikiai drėkina bei palieka malonų pojūtį. Tikrai bus kartojamas ir ateityje!

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.