Lietuviška mada

Wear Mad By July nauja “Marshmallow” kolekcija

By  | 

wear mad by july marshmallow1

Julija Žižė, kurianti prekinį ženklą „WEAR MAD BY JULY“, pristato moterišką, bet kartu ir itin jaunatvišką, vasarai skirtą kolekciją “Marshmallow”.

Paklausta, kodėl savo naujai kolekcijai pasirinko šią gaivią švelniai rožinę spalvą, kūrėja teigia, kad šiuo metu ją yra užvaldęs pastelinių atspalvių periodas. Julijos nuomone, ši spalva yra vis dar retai praktikuojama Lietuvos kasdienybėje, sukelia jai švelnumo bei įdomumo emocijas, o taip pat asocijuojasi su zefyrais (dėl šios priežasties kolekcija įgavo “Marshmallow” pavadinimą).

Pasiteiravus, kokią žinutę šia kolekcija Julija siunčia savo gerbėjams, kūrėja teigia norinti parodyti, kad WMBJ nėra vien tik „kreizovi“ džemperiai su aplikacijomis laisvalaikiui. Julija teigia norinti šia kolekcija atskleisti ir subtiliai elegantišką, žavią bei zefyrišką kiekvienos merginos pusę: „Argi užsidėjęs ryte sau mielą rūbą nejauti, jog visa diena yra automatiškai užprogramuota pozityviam veiksmui? Juk, tiesiog, labiau pasitiki savimi, kiekvieną kartą yra gera žiūrėti į veidrodį ir grožėtis savo aprangos pasirinkimu, makiažu, šukuosena.“

Savo drabužių fotosesijoms Julija labai įdėmiai renkasi modelius ir ieško charizmatiškų asmenybių. Šį kartą jos kurtus drabužius pristato ,,Mis Lietuva 2013“ 1 – oji vicemis ir ,,Mis Visatos 2013” dalyvė Simona Burbaitė, o nuotraukas darė „ZHUZAPHOTOGRAPHER“.

Paklausta, kas jai yra svarbiausia renkantis modelį naujai kolekcija, Julija teigia, kad modelis yra pasirenkamas ne vien pagal išvaizdos standartus: „JI turi švytėti iš vidaus savo moteriškumu, žavesiu ir nuoširdumu. Kiekvieną kartą JI tampa mano tobuliausia IKONA.“

Ačiū Julijai už pokalbį, o mes, savo ruožtu, linkime niekuomet nesibaigiančių kūrybinių idėjų, džiuginančių mus savo jaunatviškumu, žavesiu bei gera nuotaika!

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.