Mada

Private Label nišinių kvepalų salonas švenčia gimtadienį

By  | 

private label nisiniu kvepalu salonas1

Liepos 22 d. 19 val. Private Label išskirtinių kvepalų salonas, įsikūręs Vilniuje, Vokiečių g. 9,   švenčia savo antrąjį gimtadienį.

Pagrindinis gimtadienio akcentas – labai lauktų nišinių kvepalų naujienų pristatymas. O viliojančių aromatų net trys. Pati didžiausia iš jų-prancūzų nišinių kvepalų kompanijos Evody kvapų kolekcija Collection d‘Aillerus įkvėpta kelionių po įvairias šalis kaip Italija, Marokas ar Indija. Antroji naujiena- Nejma naujasis aromatas Le Parfum d‘Alice, kuris atnešė pergalę jaunųjų parfumerių konkurse šių kvepalų autoriai kaip kvepalai subtiliausiai atskleidžiantys serbentų aromatą. O trečioji naujiena- tai atnaujintas Molinard Nirmala buteliuko dizainas, kopija deimanto formos flakono sukurto 1930 m. Baccarat kompanijos.

Ypatingas vakaro svečias – „Vyno klubas“, kuris svečius vaišins trimis vasariškais vynais – putojančiu, baltuoju ir rožiniu. Vynus pristatys ir į visus klausimus apie šio gėrimo vartojimo kultūrą atsakys „Vyno klubo“ ekspertas.

Vynas ir aromatai puiki deranti pora. Svečiai turės galimybę išbandyti gurmaniškas degustacijas su daugybe naujų patirčių ir atradimų. Kiekvieno vakaro svečio lauks dovanos, loterija ir specialūs gimtadienio pasiūlymai.

private label nisiniu kvepalu salonas3

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.