Drabužiai

Naujoji 3.14 kolekcija

By  | 

cover

3.14 prekinio ženklo įkūrėjos, kostiumo dizaino bakalaurės Paulina Aksenavičiūtė ir Ieva Šimanskytė šį kartą kaip kolekcijos inspiraciją pasirinko matricą. Matricą tiek matematikoje, nes tai yra susiję su mūsų pavadinimu, tiek iš kino istorijos. Mus įkvėpė  matricos filmo personažų išvaizda: paslaptinga, tvirta, griežtų formų. Taip pat virtualėjantis pasaulis, mintys apie ateitį verčia susimąstyti apie įvairiausius paslaptingus dalykus, kurie mūsų dar tik laukia. Naujoje kolekcijoje drabužių siluetai ir formos gali priminti šarvus, kuriais galima apsisaugoti nuo virtualia tampančios realybės, o ir matematikoje matricą sudaro eilutės bei stulpeliai, ką drabužyje galime traktuoti kaip liniją ar juostos motyvą, kurį mes naudojame kaip savo skiriamąjį ženklą.

Kolekcijoje vyrauja juodos ir pilkos spalvų deriniai. 3.14 prekinio ženklo naujos kolekcijos drabužiai yra tinkantys tiek laisvalaikiui, tiek prabangiam vakarėliui priderinus vos kelis aksesuarus. Vyrauja įvairūs siluetai, nuo laisvai krentančių iki aptempiančių kūną ir išryškinančių formas. Visi kolekcijos drabužiai dera tarpusavyje, todėl nėra sunku kasdieną pasirinkti visą eilutę.

Visą naująją kolekciją gyvai pamatyti ir įsigyti bus galima rugsėjo 10,11,12,13 d. „Fashion Vilnius“ renginio metu PC „Europa“ pirmąjame aukšte.

Daugiau – www.314clothes.lt

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.