Drabužiai

Night Light – stilingi dieną, pastebėti naktį

By  | 

night light liemenes2

Dėkojame Tau, kad gyveni aktyviai, sieki daug daugiau ir nebijai iššūkių. Būtent Tu įkvėpei mus sukurti kokybiškus, ryškius drabužius ir aksesuarus, skirtus  visiems aktyviems žmonėms. Smagu, jeigu šie daiktai kasdien lydės Tave nuotaikingose kelionėse. Bet svarbiausia – jie neleis Tau išnykti tamsoje. Dar kartą ačiū, kad tiki ir pasitiki mūsų idėja bei saugai save ir savo mylimus žmones. Būk pastebėtas, mielas drauge!

Apie ką tai? Apie „Night Light“. “Stilingi dieną – pastebėti naktį” – “Night Light” rankų darbo apyrankės. Tai puikūs, kasdieniniai, šviesą atspindintys aksesuarai. Apyrankės pagyvins ir pabrėš stilių, leisdamos išlikti stilingu, saugiu  ir dieną, ir naktį.

 „Night Light“  kūrėjos sako: „Būk pastebėtas“. Modernaus dizaino drabužis, vilkimas iš abiejų pusių. Viena pusė – ryškiai žalia ir mėlyna, kita – neutralios pilkos spalvos. Abiejose liemenės pusėse yra šviesą atspindinčių detalių. Tad įsigijęs vieną, turėsi tarsi du skirtingus drabužius.

Specialus liemenės audinys nepraleidžia vandens ir saugo nuo vėjo. Laisvas kirpimas leidžia kūnui kvėpuoti ir nevaržomai judėti bet kokiu metų laiku. Dėl originalaus modelio, ant vasariškų marškinėlių užmesta liemenė, puikiai tiks aktyviam vasaros laisvalaikiui – bėgiojant, vaikštant su lazdomis, važinėjant dviračiu, riedučiais, riedlente ar tiesiog vedžiojant šunį. Vilkint ant suknelės ar švarko (uždarius biuro duris) suteiks laisvumo ir atsipalaidavimo įspūdį. Vėsesnį rudenį, pavasarį ir net žiemą liemenę galima vilktis ant viršutinių drabužių ir taip išlikti matomam  ir stilingam.

Liemenės priekis atsegamas užtrauktuku, yra dvi saugios, užtrauktukais užsegamos kišenės.

„Night Light“ mano, kad saugūs turite būti ne tik važiuodami dviračiu, tačiau ir riedučiais, riedlente, taip pat bėgiodami, vaikščiodami su lazdomis, slidinėdami ar kitaip aktyviai dalyvaudami eisme bei kitoje judrioje vietoje. „Night Light“ tiki, kad puikiai suderinta mada, praktiškumas ir saugumas įkvėps kiekvieną noriai rūpintis savo ir kitų saugumu.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.