Aksesuarai

Naujoji “erikahoc” kolekcija

By  | 

erikahoc_editorial

erikahoc moteris tarsi ištirpsta mieste, tampa organiška jo dalimi. Ji estetiška, įdomi, keistai charizmatiška, net kiek snobiška, tyli stebėtoja, vaizdų kolekcionierė, negirdėtų pašnekesių kuždėtoja, traukianti praeivių žvilgsnius, užtikrintai skrodžianti gatvę tarsi nepažįstamų veidų magistrale.

Su erikahoc kuprine šios moters rankos laisvos apsikabinimams, gėlių puokštei, kasdieniams reikalams, nes visi reikalingi daiktai yra kuprinėje, o ne vargina petį ar užima rankas.

erikahoc – tai laikui nepavaldus dizainas ir švari estetika. Kuprinėms gaminti naudojama aukštos kokybės oda, minimalistinės detalės, atsisakoma nereikalingų atributų ir puošybos elementų, paliekamos švarios linijos. Paprastumas reikalauja daug mąstymo, o jame slypi neblėstanti estetika. erikahoc kūriniais siekiama pabrėžti, jog prabanga gali būti neperkrauta ir lengva.

Naujausioje kolekcijoje jau pamėgti ir ištobulinti modeliai bei trys lengvai derinamos spalvos, tarp kurių svajinga miško sąmanų žalia bei raudono vyno marsala.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.