Mada

“Burberry” šalikų ir skarų gamybos užkulisiai

By  | 

“Burberry” praplėtė savo ikoniškųjų kašmyrinių šalikų kolekciją. Pristatytas naujas reklaminis filmas, skirtas apžvelgti šalikų gamybos ypatumus bei paveldą.

Šią savaitę “Burberry” supažindina savo klientus su jau legenda tapusių, Škotijoje pagamintų, kašmyrinių šalikų kolekcija, papildyta naujomis spalvomis, raštais bei siūlo unikalią progą pirkėjams patiems susikurti šaliką pagal savo pageidavimus, išsiuvinėjant vardo bei pavardės inicialus, taip pat išsirenkant spalvą bei vieną iš dviejų šrifto dydžių.

Klientai turi galimybę susikurti savo personalizuotą šaliką “Burberry” parduotuvėje bei internete, išsirinkti jo tipą – kašmyrinį klasikinį ar kašmyrinį lengvasvorį, taip pat gali rinktis iš daugiau nei 30 ikoniškų atspalvių, tokių kaip anglies, akmens, smėlio bei kitų.

Naujasis “Burberry” 2 minučių filmas supažindina klientus su unikaliomis galimybėmis šalikų kūrimo bei pardavimo procese taip pat ekranizuoja šaliko “gimimo” eigą nuo ką tik surinktos vilnos iki išbaigto produkto, kurį galime rasti “Burberry” parduotuvėse. Akį džiugina ir Škotijos miestų Elgin bei Ayr kraštovaizdžiai.

Kašmyrinių “Burberry” skarų gamybos užkulisiai

“Burberry” šalikų gamybos užkulisiai

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.