Drabužiai

Naujoji AGNES FLICK kolekcija “New Year party”

By  | 

Agnes Flick kolekcija1Naujoju dizainerės AGNES FLICK rūbų kolekciją “New Year party”, skirtą artėjančiam šventiniam laikotarpiui. Taip pat prie įspūdingos fotosesijos prisidėjo išskirtinių galvos aksesuarų kūrėja Agnė Byčiūtė- Jankauskienė, kuri būten šiai rūbų kolekcijai sukūrė savo darbus.

“Kiekviena moteris yra gražiausia ir seksualiausia tuomet, kai ji jaučiasi gerai rūbuose, kuriuos ji dėvi. Aš tikiu moteriškumo galia ir moterų begaliniu gebėjimu keisti savo gyvenimo istorijas. Norėdama nors šiek tiek prisidėti prie šių istorijų, kuriu drabužius, gebančius prisiderinti prie moters įvairiapusiškumo ir kurie galėtų jas lydėti nuo ryto iki vakaro.” – pasakojo dizainerė Agnes Flick. AGNES FLICK harminijos ir kontrasto visuma. Skamba paradoksaliai? Bet juk gyvenimas ir yra apie tai…

Kolekcijose vyrauja griežtos linijos, lengva asimetrija, vyriški siluetai ar detalės, pritaikytos moteriškom formom. Pagrindinis prekinio ženklo išskirtinumas – tai klasikinių audinių derinimas su nestandartiniais ir inovatyviais. AGNES FLICK- tai daugiau nei tik mada!

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.