Drabužiai

Nepamirštama lietuvaičių fotosesija prabangiame Karibų kurorte

By  | 

Apoteca SS16 (4)

Vasara Lietuvoje dar tik už kelių mėnesių, tačiau prekės ženklas Apoteca gyvena jau vasariškomis nuotaikomis. Vos prieš savaitę kartu su Supermodels modelių agentūros modeliais: Brigita Maldutyte ir Nida Kazickaite pasakiškame Meksikos kurorte Tulum fotografavo būsimos vasaros kolekciją „Color Code“. Tulumas, rojaus kampelis Karibuose, kurį kasmet aplanko būriai pasaulinio garso modelių, aktorių bei muzikantų, tarp kurių Cara Delevingne, Demi Moore, Reese Witherspoon, Cameron Diaz, Justin Bieber.

Vos per keletą metų ši netoli Cancun esanti baltojo smėlio ir žydrojo vandens pakrantė tapo auksinio jaunimo traukos centru. Naktimis vykstantys vakarėliai, o dienomis galimybė pabėgti į laukinius paplūdimius ir jaustis tarsi negyvenamoje saloje vilioja vis daugiau turtuolių iš viso pasaulio. Milžiniškos kainos ir ekologiški vos kelių kambarių viešbučiai puikus atotrūkis nuo nuolatos nepailstančio Niujorko ir Londono šurmulio.

Kaip sako pati Inga Tarėlaitė: „Naujoji Apoteca kolekcija skirta saulėtoms dienoms ir kurortiniams romanams. Joje gausu spalvų ir lengvumo, todėl Tulumas buvo pati tinkamiausia vieta šiai nuotaikai įamžinti.“ Merginos kartu praleido puikias saulėtas dienas ir ilgai nepamirštamas naktis…

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.