Drabužiai

PANDO wear pavasario/vasaros 2016-ųjų kolekcija

By  | 

pando waer kolekcija7

PANDO wear pristato naująją 2016-ųjų metų pavasario/vasaros kolekciją pavadinimu “The Powers That Be” (liet. “Valdančios jėgos”), kuriai įkvėpimo semtasi iš Vietnamo karui vykstant tvyrojusios atmosferos, ir iš jo išsivysčiusios revoliucijos. Šiandieniniame pasaulyje, kur kulkos, baimė ir neapykanta sužeidžia visų mūsų širdis ir tikėjimus, PANDO kviečia visus prisijungti prie karo, kuriame meilė yra vienintelis ginklas, galintis suvienyti tautas ir sunaikinti demonus. Ypatingai daug pastangų į kūrybinį šios kolekcijos procesą įdėjusi PANDO komanda didelį dėmesį kreipė į istoriją. Ne tą, kuri kasdien dėstoma mokyklose, o žmonių jausmus, atsiminimus, būdus, naudotus kovojant su sistema, herojus, apie kuriuos legendos sklando iki šiol. Šiai kolekcijai sukurti unikalūs modeliai, parinkti išskirtiniai audiniai, atrasti nauji skalbimo bei dažymo efektai – viskas tam, kad vilkėdamas PANDO žinotum: esi miesto revoliucionierius, ir Tavo misija – laužyti moralės normas. PANDO komanda sako, jog vienintelis jų tikslas – priversti žmones kovoti su nuoboduliu, pašalinti iš savo aplinkos pilką masę, būti ryškiems – MAIŠTAUTI!

Naujoji PANDO pavasario/vasaros kolekcija kaip visuomet siekia pristatyti kitokį, ryškesnį rytojų. Kolekcijoje naudojami aukščiausios kokybės džinsiniai audiniai, pagal užsakymą austi, pačių PANDO sukurti languoti audiniai, unikalių savybių turintis megztas džinsas, mėlynuoju auksu – indigo nudažytas tencelis, ir kiti. Dirbant kartu su industrijos ekspertais, nauojant lazerius, dažus ir cheminius procesus, buvo sukurti išskirtiniai skalbimo efektai, kurie ryškiai atsispindi ant naujųjų modelių. Šioje kolekcijoje taip pat gausu metalinių aksesuarų bei siuvinėtų antsiuvų, kuriuos šį sezoną PANDO naudos kaip mokomąją priemonę, išreikš savo revoliucijos istoriją. Stilius, patogumas, kokybė bei identitetas yra nepakeičiami bei svarbiausi PANDO kolekcijų varikliukai. Paprasta? Taip, tačiau velniškai svarbu.

Naujoji „The Powers That Be“ kolekcija – APRANGOS Galerija parduotuvėse, internetinėje PANDO parduotuvėje, bei rinktiniuose butikuose.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.