Mada

Giorgio Armani ruduo-žiema 2016-2017

By  | 

Aksomas: juodas, tankus, malonus liesti, paslaptingas. Giorgio Armani visuomet mėgo šį audinį dėl jo tylaus, bet intensyvaus žavesio. Aksomas yra šios kolekcijos protagonistas – pagrindinis veikėjas istorijoje, kuri atsiskleidžia skirtingais epizodais, sujungtais audinio, kuris žaidžia su šviesa ir atspindžiais kaip joks kitas. Ir sukuria išskirtinį, rafinuotą, gundantį įsivaizduojamą pasaulį.

Nauji siluetai sujungia preciziškas linijas ir bohemišką nuotaiką, kurią atskleidžia audiniai, nuspalvinti žakardo potėpiais, spalvų pliūpsniais, persiliejančiais tonais ir stilizuotomis gėlėmis. Šie malonūs prisiliesti tekstūrų ženklai įžiebia paviršių grožį ir intriguoja žvilgsnį.

Taip pat kolekcijoje pasirodo black tie aprangos kodo detalės: dekoratyvios juodo lako apykaklės ir ilgi kaklaraiščiai, kasdieniškai papildantys sukneles ir švarkus, taip pat tinklinio audinio auliniai batai su juodais akcentais ties nosele. Viduryje nakties juodas aksomas suspindi subtiliais šviesos elementais.

Ši kolekcija, kaip ir priklauso Giorgio Armani stilistikai, į realybę pažiūri nauju žvilgsniu – svajingu ir emocionaliu.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.