Drabužiai

“Wake Me Not” papildyta miego marškinių linija

By  | 

wake me not naktiniai marskiniaiPernai rugsėjį startavęs lietuviškas miego drabužių prekės ženklas savo kūrinių linijos papildymo proga pristato naują, pavasarišką fotosesiją.

“Nevadiname to nauja pavasario/vasaros kolekcija, nes “wake me not” kūriniai – nepririšti prie sezoninių linijų. Kuriame konceptualius miego marškinius, kurių tiek modeliai, tiek spalvinė gama tinkami dėvėti tiek žiemą, tiek vasarą. Tuo pačiu suprantame, kad klientėms norisi naujovių, tad savo marškinių liniją papildėme nauju dviejų spalvų modeliu bei vasariškesne INNUENDO miego marškinių spalvų variacija. Šis modelis dėl savo įdomaus kirpimo nuo pat pradžių susilaukė didelio populiarumo.” – atsinaujinusį asortimentą pristato viena prekės ženklo kūrėjų Milda.

wake me not miego drabužių linija sukasi apie įvairias miego marškinių dizaino variacijas. Minimalistinius, moteriškus, švelnius wake me not miego marškinius renkasi moterys, kurios vertina kokybiškus, greitosios mados sezonams nepavaldžius, tačiau išskirtinius rūbus, o svarbiausia – kokybišką poilsį ir laiką sau. “wake me not miego marškiniai atspindi ne tik mūsų požiūrį į miego rūbų kategoriją, tačiau ir platesnį supratimą apie poilsį. Tikime, kad dėvint ne tik patogius, bet ir gražius, subtilius, išskirtinius miego marškinius padedame moteriai susikurti visai kitokią poilsio nuotaiką: ramios spalvos, minimalistinis, bet modernus dizainas ir itin moteriškas silueto atspindys veidrodyje poilsio akimirkoms suteikia savotiško pakilumo, prabangumo, ramybės.” – prekės ženklo filosofiją apibūdina Karolina.

Naujus wake me not miego marškinių modelius galima įsigyti jų internetinėje parduotuvėje www.wakeme-not.com ir rinktiniuose didžiųjų miestų butikuose.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.