Renginiai

„Vinted“ iššūkis – 1500 klausimų per parą

By  | 

Vinted_biuras_vilnius

Kai lietuviškasis startuolis „Vinted“ nori, kad drabužiai iš antrų rankų taptų pirmuoju pasirinkimu pasaulyje, jis išsiplečia į 11 šalių ir toliau ieško naujų rinkų, tačiau visa tai daro Lietuvoje. O kai nusprendžia, kad tikslui pasiekti svarbiausi laimingi žmonės – įkuria tarptautinį klientų pagalbos centrą… irgi Lietuvoje.

Atsakyti į 1500 užklausų per parą – iššūkis, tačiau kai turi draugišką 33 žmonių komandą, įmanoma viskas. Lietuvių, prancūzų, vokiečių, amerikiečių, britų, ispanų ir italų kalbomis kalbantys darbuotojai padeda „Vinted“ narėms atsakyti ir padėti išspręsti pačius įvairiausius klausimus. O tai kokybiškai padaryti galima daryti ne tik prie darbo stalo, bet ir supantis hamake.

Kadangi klientų pagalbos centras veikia visą parą, čia dirba ir bendrauti mėgstantys žmonės, ir tik karjerą pradedantys studentai. „Vinted“ visuomet vertinama iniciatyva, tad vietos augti ir prisidėti kuriant gerą bendruomenės atmosferą – daugybė. Nariai jaučia, kad čia dirba laimingi žmonės, kuriems neskauda nugaros nuo nuolatinio sėdėjimo – naujai įrengtoje erdvėje atokvėpio minutėlę jie gali pajudėti žaisdami „Xbox“ ar stalo tenisą, užsukti į treniruoklių salę. Tačiau geriausia darbo dalis – tai galimybė bendrauti asmeniškai, išlaikyti bendruomeniškumą bei draugiškumą ir, žinoma, tobulėti verčiančios laimingų narių padėkos, kai pavyksta išspręsti kilusius klausimus, draugiškas bendravimas .

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.