Aksesuarai

“erikahoc” duoklė nepriklausomai miestietei

By  | 

eh silver ratio bag

Įkvėptas urbanistinių erdvių, lygių paviršių, estetikos ir funkcionalumo prekės ženklas balansuoja ties tuo, kas paprasta ir to, kas prabangu. Lygios formos, lengvi siluetai, daugybe kokybės testų patikrinta oda ir simplistinės detalės – tai neatsiejama veiklios miestietės stiliaus detalė.

Pavasario naujienos

Naujausia erikahoc kuprinių kolekcija įkvėpta veiklios moters transliuoja nepriekaištingą lengvumo, kokybės ir estetikos pojūtį. Patobulinta kuprinių kolekcija šiemet pasižymi išskirine odos kokybe: naudojama ne vieną testą praėjusi impregnuota top grain oda, kuri yra tankiausia ir pasižymi ypatingomis devėjimosi savybėmis.

Kaip ir ankstesnėse kolekcijose, šiemet erikahoc lieka ištikima savo kūrybos braižui: mažiau detalių, daugiau estetikos ir funkcijos. Stačiakampio formos kuprinės konstukcija yra sukurta taip, kad joje būtų kuo mažiau siūlių, tad kaip ir ankščiau, taip ir dabar paliekama tik tai, kas reikalinga ir vengiama papildomų detalių.

Viena rankinė – trys skirtingi būdai

Šiemet erikahoc kolekciją papildo naujiena – funkcionalioji Silver ratiorankinė. Šio produkto išskirtinumas – diversiškumas. Rankinė lengvai transformuojasi į tris padėtis: ją galima nešioti kaip vakarinę stiliaus detalę trumpu diržu, ilgesniu diržu – ant peties, ir vertikaliai – kaip vieno peties kuprinę. Ir toliau laikomasierikahoc kūrybos vertybių, tad rankinės forma ir detalės – puikiai sąveikauja tarpusavyje, kurdamos paprastą, praktišką, bet unikalią stiliaus detalę

Jauna veikli miestietė

erikahoc produktai įkvėpti visumos – idomių žmonių, situacijų, erdvių, miestų. Charizmatiškos, drąsios ir veiklios moterys – tai erikahoc ikonos. Naujos kolekcijos veidu tapo žinomas Lietuvos modelis Julija Steponavičiūtė. Modelis maksimaliai atspindi erikahoc moterį – jauną, drąsią, žavią ir veiklią miestietę, kuri ištirpsta mieste ir tampa organiška jo dalimi.

Tokia moteris yra estetiška, įdomi, traukianti praeivių žvilgsnius, užtikrintai skrodžianti gatve, tarsi nepažįstamų veidų magistrale. J.Steponavičiūtė – viena perspektyviausių ir daugiausiai pripažinimo pasaulyje susilaukusių Lietuvos modelių. Dar būdama šešiolikos, Julija jau puikavosi „VOGUE Italia“ viršelyje, dar po metų – „Interview Magazine“ bei „W Magazine“ viršeliuose.

Pasaulyje pripažintą modelį nuotraukose įamžino fotografė Vika Paškelytė. Jauna, talentinga foto menininkė garsėja gebėjimu užfiksuoti natūralias akimirkas ir emocijas, jas perteikdama „fotošopo mažai paliestoje fotografijoje.

Naujausios erikahoc kolekcijos ieškokite www.erikahoc.com arba gegužės 7-8 dienomis vyksiančiame Pavasario Pop up.

Teksto autorė Greta Jonaitytė

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.