Mada

Giorgio Armani s/s 2017 kolekcija “Peržengti ribas”

By  | 

Giorgio Armani Menswear SS17_GA with models

Sintezė, kuri randasi iš savęs pažinimo, bet tuo pačiu bando surasti harmoniją tarp formų ir kalbų, pabrėžti tiesumą ir griežtumą. Giorgio Armani vyro dvasia yra amžinų pokyčių ieškotoja, net jeigu ir išlaiko savo savastį bet kokiomis aplinkybėmis. Ši vidinė bei stiliaus kelionė prasideda nuo audinio – tikriausios ir konkrečiausios substancijos šiame paviršutiniškame pasaulyje.

Kūrinių paviršius šioje kolekcijoje buvo apdirbtas taip, kad atrodytų dėvėtas ir tarsi tyčia sugadintas. Tokia technika atvėrė Armani vyrui kelią į galimybę interpretuoti svetimų kultūrų grožio suvokimą. Raštai ir audinio dizainas supynė modernius geometrinius motyvus su dekoratyviais grafiniais elementais bei švelniu Karibų regiono jūros atspalviu. Kolekcijos ašis – tai natūralios tekstūros, pagamintos iš aukščiausios rūšies pluošto, kaip linas ar medvilnė. Pluoštas apdirbtas taip, kad būtų kuo plonesnis ir švelnesnis. Visoje kolekcijoje matomas ir šilkas, kuris atspindi Armani vyro pasitikėjimą savimi, grynumą, vidinę eleganciją ir energiją.

Lengvas, šiek tiek dekonstruotas siluetas – tai kruopštaus dizaino rezultatas, kuriuo buvo siekiama iš naujo perdėlioti, transformuoti formas ir sukurti švarų, natūralų įvaizdį. Ryškias formas papildo mezginiai ir lengvi megzti raštai, o oda, plonytė ir plazdanti, atrodo tarsi perregimas audinys.

Spalvų paletė labai romantiška, kur Pompėjos raudoni akcentai atsispindi nuo neutralių, vyriškų pilkų, saulės nubalintų mėlynų ir natūraliai šiltų tonų, balansuojančių nuo smėlio rusvos iki pilkšvos.

Stiprus ir lengvai atpažįstamas, Armani stiliaus kodas ir toliau evoliucionuoja sujungdamas Šiaurę ir Pietus, egzotiką ir urbanizmą, o tuo pačiu atranda naujus būdus kaip perteikti šią multikultūrišką emociją.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.