Dizainas

Hamakų tendencijos vasarą ir ne tik

By  | 

Vasara jau spėjo pasveikinti mus savo šilumą, ir tuo pačiu sužadino norą lėkti į gamtą, ir pamiršti dienos rūpesčius. Daugelio pamirštas , tačiau vasarai būtinas daiktas – hamakas, kuris padės atsigauti po visų dienos darbų, tiesiog gulint ir stebint medžių viršūnes svajoti. Hamakai bei jų pritaikymas yra patogus, nes neužima daug vietos, o pasirinkimas yra tikrai platus : gulimi, sėdimi, vaikiški bei turistiniai hamakai yra lengvai pritaikomi bei naudojami ne tik gamtoje , bet ir namuose. Hamakai tampa populiariu interjero akcentu dėl savo funkcionalumą bei originalumo.

Namų erdvėje hamakai yra kuriami iš patvaresnių medžiagų, ir labiau primena madingą bei modernią kėdę. Norintiems sukurti namuose jaukumą, tačiau nenorintiems savo namų apstatyti daiktais šis akcentas išgelbės visą situaciją. Hamakai yra puikus būdas sukurti žaismingumą, bei suteikti interjerui tam tikrą charakterį.

Tuo tarpu lauko hamakai yra kuriami daugiausia iš medžiagų, kurios pasižymi įvairiausiais raštais, tekstūromis, spalvomis. Lengvai surenkami, jie tampa išsigelbėjimu norint pailsėti gamtoje, parke. Medvilnė naudojama hamakų gamyboje suteikia galimybę medžiagai kvėpuoti, ir tuo pačiu nesudaryti diskomforto ilsintis karštą vasaros dieną.

Šis universalus daiktas gali būti panaudojamas tiek žiemą, tiek vasarą. Bet kuris metų laikas tam yra tinkamas, kadangi hamakas gali būti surengtas netgi Jūsų namų erdvėje. Norintiems sukurti itin žaismingą erdvę , rinkitės margų raštų, spalvų hamakus, kurie taps Jūsų namų simboliu, kviečiančiu Jus atsipalaiduoti , bei sustoti akimirkoje.

Tekstas – Dizainerė Laura Vanagaitė

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.