Mada

Slovakų mados fotografės Alexandros Hraškovos fotosesija “Metamorphosis”

By  | 

alexandraHraskova (7) Linda Havrlíková

Slovakų mados forografė Alexandra Hraškova (Alexandra Hrašková) pristato bendrą darbą kartu su čekų dizainere Linda Havrlikova (Linda Havrlíková) – fotosesiją “Metamorphosis”.

Metamorphosis. Transformation. Moteris kuri išsivaduoja iš kasdieninio gyvenimo. Ji nenori plaukti pasroviui. Ji daro paprastus dalykus išskirtinai. Ji yra kitokia. Individuali būtybė, kuri nebijo to parodyti pasauliui. Ji – moteris, kuri pasaulį paverčia savo mažu pasauliu. Ji daro viską savaip. Ji žino, kad nėra vieno vienintelio teisingo kelio kaip turi gyventi, tad ji susikuria savo pačios. Ji nebijo būti atstumta, nes ji yra pakankamai stipri, kad laikytusi savo nuomonės. Ji tiki savimi. Ji žino savo silpnybes ir jas pripažįsta. Vis dėlto ji nebijo būti kitokia.”

Čekų dizainerė Linda Havrlikova pristato moterį, kuri yra nepriklausoma, drąsi ir stipri. Dizainerė nori pabrėžti, kad iš pažiūros paprastas drabužis, gali būti paverstas ir užimti visai neįprastą poziciją garderobe. Lietpaltis, kuris yra vienas pagrindiniu moters drabužinės akcentu, dizainerės Lindos Havrlikovos kolekcijoje yra sukurtas iš naujo. Pagrindinės lietpalčio detalės buvo transformuotos ir jis įgavo naują formą, atkreipdamas dėmesį į naudojamos medžiagos galimybes.

MUAH: Gabriela Pribisova
Model: Daniela (Ely management)

Tekstas – Veronika Ohradkova

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.