Aksesuarai

a.go atelier naujiena – namų kvapai su lazdelėmis

By  | 

Kuo kvepia Jūsų namai?

a. go atelier – pristato ilgai lauktą naujieną- namų kvapai su lazdelėmis. Tai ne tik aromatai, kurie pavers Jūsų namus ypatingais, bet ir nukels Jus į nepamirštamas akimirkas. Pagrindinis a.go kūrybos principas: kruopščiai atrinkti kvapus, kurie visuomet primintų gražiausius gyvenimo momentus, bei kelionėse patirtą gyvenimo džiaugsmą, todėl siūlo rinktis iš trijų skirtingų kvapų. Kiekvienas iš mūsų galime sukurti ypatingą namų paveikslą, tereikia pasirinkti vieną iš a.go kvapų.

MEWANGO – tai egzotinis, saldus kvapas, praturtintas vanilės, kokoso, medienos ir gėlių natomis. Tai puikus pasirinkimas norintiems namuose sukurti jaukiai prabangią atmosferą, kuri visuomet nukels į šiltus kraštus.

OLOREL  baltų gėlių kvapas namuose, mėgstantiems romantiką ir svajones. Nuotaiką kuria: jasminai, pačiulis, bijūnai ir kitos baltos gėlės.

RAAHI – ypatingas namų kvapas, norintiems netikėto įspūdžio akimirkos, bei mėgstantiems unikalumą. Tai odos, tabako ir aviečių kokteilis.

a. go komandai labai svarbu kokybė, todėl kvapai yra kruopščiai atrinkti, išsilaiko iki 3-4 mėnesių. Lazdelės taip pat ypatingos, ilgiau skleidžiančios kvapus, padengtos medvilnės pūkeliu.

Namų kvapus galite apžiūrėti naujoje įvaizdinėje fotosesijoje, o mėgstantiems namus puošti žvakėmis, nepamirškite, kad a.go kolekciją sudaro ir parfumerinės, dviejų dydžių žvakės.

Nuotraukos – Greta Gedminaitė

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.