Renginiai

Naujo koncepto parduotuvės “One Day Shop” atidarymas

By  | 

one day shop atidarymas vilniuje DSC01644

Vilniuje, prie žaliojo tilto vyko naujo koncepto parduotuvės „One day shop“ atidarymo šventė. Joje svečiai turėjo galimybę susipažinti su lietuviškų prekinių ženklų kūrėjais, jų produkcija bei įsigyti prekes su nuolaidomis.

Parduotuvė įdomi tuo, jog joje taikomas lentynos nuomos, o ne įprastas butikuose perpardavimo principas. Vieną mėnesį ar net metus joje verslininku tapti ir išsinuomoti lentyną gali kone bet kas. Tai – naujas būdas savo klientą pasiekti pradedantiems ar įprastai tik internetu prekiaujantiems verslininkams. Kuriantys žmonės savo produktus dažnai eksponuoja įvairiose mugėse, tačiau iki šiol vietos, kur jie tai galėtų daryti ištisus metus nebuvo.

Atidarymo metu svečiai mėgavosi vynu, gardžiais užkandžiais, smalsiai apžiūrinėjo produkciją. Prekinių ženklų kūrejai turėjo galimybę pristatyti savo produkciją, susipažinti su kitais tuo užsimančias žmonėmis.

Prie parduotuvės sėkmingo starto prisidėjo ir populiauraus tinklaraščio “BabyBlog” mamoms autorė Sotera Šveikauskaitė – “Labai džiaugiuosi, kad mano mintys bei idėjos pasiteisino. Pirmą kartą paviešėjusi parduotuvėje supratau, ko joje trūksta ir ką būtų galima dar padaryti. Tad pasiūlau įrengti kambarį mamoms, kur jos galėtų rasti vaikams skirtas prekes. O kadangi pati bendradarbiauju su nemažai lietuvių gamintojų, labai lengvai įkalbinau juos prisijungti ir taip ne tik garsinti savo darbus, bet ir juos parodyti. Tad dabar “One day shop” galime rasti begales puikių, ranko darbų rūbelių ar žaislų. “

Parduotuvėje surinkti unikaliūs, aukštos kokybės rankų darbo produktai, kurių nėra kitur.

“Dažnai žmonės prieš pirkdami daiktus internetu nori juos apžiūrėti, pasimatuoti, mes siūlome galimybę jiems tai padaryti, o jei daiktas tinka – iškart įsigyti be jokio antkainio. Norime padėti jauniems verslams augti, todėl suteikiam jiems reikalingą fizinę prekybos vietą Vilniaus centre” – taip savo misiją apibūdina “One day shop” komanda.

Nesenai savo veiklą pradėjusioje parduotuvėje jau galima rasti daugiau nei 40 lietuviškų prekės ženklų.

Papuošalai, aksesuarai, namų puošybos daiktai, suvenyrai, rūbai – “Berrylights”, “Lewoo”, “baobag”, “bubbles”, “medinis shop”, “Night Light”, “Kjutis”, “Banda by Ausra”, “Bui Lov”, “Vyškaš”, “ConsumeLess”, “funky beans”, “deco detalės”, “bumerangai.lt”, “Lipdukai.eu”, zaidimas “Lietuva”, “vaškainis”, “telefonis”, “Avytė”, “muilinė”, “Gario žvakės”, “Voymigo”, “asmeniškai”, “sofa-lova”.

Kita parduotuvės dalis skirta mamoms – vaikiški rūbeliai, batukai ir kramtukai: “mummys sweet love”, “mezgutis”, “mimukas”, “Labas Lape”, “Ziy”, “MiLi”, “odinukas”, “2batai”, kramtukai vaikams “Šponkė”, “Mamadienis”.

Drabužiai moterims – “Tauri look”, “SIMBU”, “Marvy”, “Ziy”, “MiLi”, “Leg code”.

Nuotraukos – Dalius Dobravolskas

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.