Drabužiai

Dizainerė Laura Dailidėnienė pristato rudens-žiemos 2016/2017 kolekciją

By  | 

Dizainerė Laura Dailidėnienė pristato rudens-žiemos 2016/2017 kolekciją kurioje atsispindi dabartis, dizainerės patirtis ir šių dienų emocija.

Daili prekės ženklo drabužių kolekcijos visuomet skiriamos jaunatviškai miesto moteriai, kuri ieško kokybės ir išskirtinumo.
Šią kolekciją įkvėpė permainingi Lietuvos orai, kuriant buvo galvota apie rūbo funkcionalumą, tad šį kartą kolekciją inspiravo patogumas, audinio faktūrų skirtumas, daug skulptūriškų aštrių formų. Dizainerė Laura Dailidėnienė lieka ištikima savo kūrybos stiliui ir derina aštrius rūbo kirpimo elementus su lygiais plotais. Šį sezoną kolekcijoje naudojamos spalvos – samanų žalia, juoda, šviesiai pilka, gili mėlyna, pudros rožinė, balta bei geltona spalvos. Nemažai drabužių siūloma vakaro aprangai. Aštraus kirpimo suknelės, tiek vientiso audinio, tiek derintos su perregimu audiniu skirtos laisvalaikiui bei vakarui.

Dizainerė kaip ir kiekvieną sezoną taip ir šį pristato savo kurto rašto audinį, šį kartą jis atspindi sinoptikų orų prognozes, tai prekės ženklui „Daili“ būdingi taškeliai, bei šį kartą užrašai (clear sky, sunny, windy, hot ir t.t) Žiemai siūlomi šilti, kiek didoki pūsti paltai su pagalvėlės formos antkišeniais. Kasdieniam įvaizdžiui sukurti derinamos odinės tamprės, balti marškiniai ir įdomaus kirpimo palaidinė. Šis įvaizdis derinamas su sportinio stiliaus bateliais. Rudens /žiemos kolekciją papildo vilnos bei pusvilnės šalikais su kišene vienam šaliko gale. Toks šalikai puikia tiks nešioti tiek moterims tiek ir vyrams. Taip pat platus vilnos šalikas-skraistė su dviem kailio kišenėmis, kolekcijoje būtinai bus „Daili“ ženklo „beanie“ kepurėlės, kurias labai pamėgo Lietuvos moterys, tad šiais metais jos bus atnaujintos! -šilta, patogu ir jauku!

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.