Drabužiai

Naujoji “Agne Fashion” kolekcija moteris moko skubėti lėtai

By  | 

Ar esi ta, kuri per pietų pertrauką renka gimtadienio dovaną draugei, kuri rudenine gatve bėga į dar vieną darbinį susitikimą ir vėluoja pasitikti iš darželio grįžtančio mažylio? Kadangi jau supratai, jog visur suspėti neįmanoma, padėsime Tau skubėti lėtai ir džiaugtis žaviomis akimirkomis. Juk esi graži, išmintinga, veikli moteris, kasdien gaudanti laiką. Mes pasirūpinsime, kad net skubėdama išlaikytum stilingą žavesį.

Savo naująją rudens žiemos kolekciją pavadinome „Investicija į save“, nes ją skiriame Tau – save atradusiai ir priėmusiai moteriai, kuri siekia mėgautis tikrais ir išskirtiniais dalykais. „Agne Fashion“ drabužiuose persipina aiškios geometrinės formos ir elegancija. Klasikiniai siluetai, kruopščiai atrinktos natūralios medžiagos, žaidimas lengvai derinamais sodriais, karališkais ir prabangiais atspalviais kartu su rankų darbo pintomis detalėmis – taip gimsta laikui nepavaldūs mados ženklai.

Mes žavimės Tavo sugebėjimu savo įvaizdį kurti neskubant ir pasimėgaujant. Mados namų „Agne Fashion“ įkūrėja dizainerė Agnė Deveikytė dirba tokiu pačiu principu: kiekvieno daikto laukia ilgas kūrybinis procesas, piešiant daugybę eskizų, atrenkant ir konstrukciškai ištobulinant tik nedidelį jų kiekį. Tau kuriame tik išskirtinius rankų darbo drabužius, kuriuose puikiai dera moderni klasika ir minimalizmas. Pagrindinis šių metų rudens žiemos kolekcijos akcentas – klasikinis švarkas ir jo detalės. Pynimais dekoruotos švarko apykaklės bei atvartai jaukiai atsikartoja paltuose, suknelėse, liemenėse ir megztiniuose.

Žinome, kad neturi daug laiko bėgioti po parduotuves ir nori atrodyti nepakartojamai. Investuoti į kokybišką klasikinį drabužį visada verta – jis tarnauja ilgai ir žavi išskirtiniais rankų darbo elementais. Taigi lėtai mėgaukis naująja Agne Fashion kolekcija ir nesuk galvos dėl greitai praeinančių mados tendencijų. Mes pasirūpinsime atskleisti gražiausius Tavo asmenybės ir figūros privalumus: žavėkis ir žavėk – juk gyvenimą švenčianti moteris yra pati gražiausia!

Visa ,,Agnė Fashion“ kūryba nepaklūsta laikui, vartotojiškai madai, tačiau pasižymi drąsiomis drabužių konstrukcijomis ir formomis bei išlaiko klasikinį moteriškumą. Išskirtine technika apjungiamos pintos detalės kuria harmoningą ir nepamirštamą stilių. ,,Agnė Fashion‘‘ dirba su individualiais klientais ir du kartus per metus pradžiugina nauja kolekcija.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.