Mada

Burberry pristato “The Tale of Thomas Burberry”

By  | 

Burberry mados namai pristatė naują reklaminį klipą “The Tale of Thomas Burberry”, su kuriuo pradės savo Kalėdinę kampaniją.

“The Tale of Thomas Burberry” istorija, kurią parašė Mattas Charmanas ir režisavo Asifas Kapadia, yra trijų minučių kino kūrinys, perpasakojantis esminius Burberry istorijos etapus, įdomiausius įvykius bei perteikia Burberry vertybes ir tradicijas.

Domhnallas Gleesonas vaidina Burberry mados namų įkūrėją Thomas Burberry. Sienna Miller vaidina išgalvotą pirmąją Thomo meilę. Dominicas Westas vaidina serą Ernestą Shackletoną – pionierių tyrinėtoją, kuris dėvėjo Burberry gabardino drabužius net trijų ekspedicijų į Antarktį metu.

Lily James vaidina pilotę Betty Dawson, išgalvotą heroję, kurią įkvėpė tikri pilotės Berry Kirby-Green pasiekimai – ji sumušė pasaulio rekordą 1937-aisiais skrisdama nuo Londono iki Keiptauno. Jos lėktuvas buvo pavadintas “The Burberry”.

Tarp tikrų įvykių, atvaizduotų filme, yra epizodas, kai Thomas išranda sudėtingoms oro sąlygoms atsparią medžiagą gabardiną, kaip jis pritaikomas armijos reikmėms, keliautojams ir pilotams.

the-tale-of-thomas-burberry-campaign

Filmas buvo kuriamas Širburno pilyje Oksfordšyre – ši lokacija puikiai tiko Pirmojo pasaulinio karo metų fonui, kur buvo vaizduojami kruopščiai atkurti to meto lietpalčiai ir Thomo dirbtuvės, kurių vaizdą įkvėpė Burberry archyve rasta medžiaga. Daliai tyrinėjimų scenų buvo sukurtos net gabardino palapinės, kurios gamintos Burberry Kaslfordo gyvenvietės fabrike Jorkšyre.

“Šias Kalėdas, kai švenčiame Burberry mados namų 160-ąjį jubiliejų, norėjome papasakoti Thomo Burberry istoriją savais žodžiais ir nusakyti, koks jis iš tiesų buvo – pionierius, išradėjas, novatorius ir žmogus, kurio vardas puošia ikoniškąjį lietpaltį. Šis mūsų sukurtas filmas tėra trumpas žvilgsnis į ilgą ir išskirtinai įdomų gyvenimą, kuriame susipynė dvidešimtojo amžiaus pakilimai bei nuosmukiai. Dėl to pasitelkėme talentingiausius dvidešimt pirmojo amžiaus kino industrijos atstovus – režisierių Asifą Kapadia bei aktorius Domhnallą Gleesoną, Sienną Miller, Dominicą Westą ir Lily James. Dalintis Thomo Burberry istorija tokiu didingu metu ir dar ruošiantis Kalėdoms – didžiulė garbė, nes jo vizija bei dvasia iki šiol išlieka svarbi vystant kiekvieną idėją, susijusią su Burberry mados namais”, – teigia Burberry vyriausiasis kūrybos vadovas Christopheris Bailey.

Foto – © Courtesy of Burberry

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.