Renginiai

2017 m. nuotakų šukuosenų tendencijos

By  | 
monika-by-linas-dambrauskas

Foto – Linas Dambrauskas

Prabangiausiuose ir stipriausiuose plaukų modeliavimo industrijos ir mados namuose suformuotos mados tendencijos svaiginančiu greičiu per tradicinę ir socialinę žiniasklaidą pasiekia mados kūrėjus ir vartotojus bei įsilieja į jų gyvenimus. Šiuolaikiniame mados pasaulyje unikalumas tampa svarbesnis už klasikinį, stereotipinį grožį ir podiumams skirtos tendencijos drąsiai žengia į gyvenimą. Meistrai greitai perima visas naujienas ir jas pritaiko, adaptuoja, kuria savo interpretacijas, nepamiršdami pabrėžti moters unikalių bruožų. 2017 m. sezono madingiausios vestuvinės šukuosenos, sukurtos „L`Oréal Professionnel“ specialistų iš visų Baltijos šalių, bus pristatytos 2017 m. sausio 18 d. „L`Oréal Professionnel Baltic Bridal Fashion Show“ renginyje, „Kempinski Hotel Cathedral Square“ viešbutyje, Vilniuje, kur susitiks Baltijos šalių dizaineriai, kuriantys nuotakoms.

Tendencijas diktuoja aukštosios mados namai, o stilistai jas žaibiškai perima

Tendencijas diktuoja plaukų modeliavimo lyderių industrija, plaukų modeliavimo mados namai, o taip pat ir aukštosios mados namai (angl. haute couture), kurias stilistai perima kosminiu greičiu. „Tokiame interneto amžiuje galima gyvai stebėti kolekcijas visose pasaulio šalyse ir jas „karštai“ siūlyti klientui. Jei būsima nuotaka jaudinasi, kad tai, kas ant podiumo, netinka realiame gyvenime, vertėtų nebijoti. Tendencijos kuriamos ne tam, kad jomis aklai sektume, bet kad specialistas turėtų maksimaliai aistringų, karštų idėjų ir galėtų savo klientei nuotakai sukurti kažką absoliučiai individualaus ir gražaus, kad to nebūtų įmanoma pakartoti, o nuotaka jaustųsi ne tik graži ir madinga, bet ir išskirtinė“, – sakė „Expert“ grožio salono plaukų stilistė Renata Navickė.

2017 m. nuotakų plaukuose bus labai daug pynimų, kasų, kuodukų, daug lengvumo, paprastumo ir individualumo. Bus madingos gyvos gėlės ir išskirtiniai juvelyriniai dirbiniai. Paklausta, kaip nuotakai atrasti tai, kas jai tinka, o ne tai, kas ultramadinga, plaukų stilistė atskleidė, kad dažniausiai kiekviena nuotaka prieš ištekėdama nešiojasi mintyse šukuoseną, kurios norėtų. Šiek tiek komandinio darbo su geru specialistu ir iš karto paaiškėja, ką slėpti, o ką pabrėžti. Viskas labai individualu.

renata-navicke

Foto – Renata Navickė (asmeninio archyvo nuotrauka)

Jungtinis Baltijos šalių meistrų šou

Specialiai šiam renginiui vienijasi Baltijos šalių profesionalai. Sukurtos šukuosenos turės atskleisti stilisto meistriškumą, atspindėti naujausias tendencijas, kurios būtų pritaikytos ir interpretuojamos kasdieniniu stiliumi (angl. ready-to-wear). Netrukus bus paskelbtas konkursas, kuriame meistrai varžysis dėl galimybės parodyti savo meistriškumą ant podiumo „Kempinski Hotel Cathedral Square“ viešbutyje. Tarptautinė renginio dizainerių komisija išrinks nugalėtojus ir plaukų stilistai, kviečiami dalyvauti renginyje, bus paskelbti gruodžio mėnesio viduryje.

Apie renginį

2017 m. sausio 18 d. Vilniuje, „Kempinski Hotel Cathedral Square“ viešbutyje, susitiks Baltijos šalių dizaineriai, kuriantys nuotakoms. „L`Oréal Professionnel Baltic Bridal Fashion Show“ vadinamas renginys pirmą kartą įvyks ne tik Lietuvos istorijoje, tačiau ir Baltijos šalių mastu. Tai pirmas tokio pobūdžio renginys šiame regione. Daugiau nei 150 kviestinių svečių bus pristatytos naujausios Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Baltarusijos ir užsienio dizainerio, kuris kol kas įvardijamas kaip kviestinis svečias, suknelių kolekcijos, skirtos 2017 m. nuotakoms.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.