Renginiai

Kalėdų Pop Up @Kablys pritraukė daugiau nei 70 perspektyviausių Lietuvos kūrėjų

By  | 

kaledu-pop-up-kablys

Daugiau nei 70 įdomiausių, stilingiausių, konceptualiausių lietuviško dizaino vardų – tiek talentingų kūrėjų pavyko pritraukti šiemet antrąkart rengiamam Kalėdų Pop Up @Kablys. Išskirtinis kalėdinis renginys, suburiantis kūrėjus bei ypatingų dovanų ieškančius klientus, šiemet pasiūlys ne tik jau pažįstamus, bet ir naujus, mažiau girdėtus lietuviškus prekių ženklus.

Kaip ir praėjusiais metais, visi dalyviai ne tik sugrupuoti į skirtingas kategorijas (mada, juvelyrika, interjeras, galanterija, kosmetika, maistas), bet ir kruopščiai atrinkti pagal kuriamą stilistiką, produkto kokybę bei aktualumą. Dėl to šiemet Kalėdų Pop Up @Kablys dalyvių sąrašą papildė įdomūs nauji vardai: kalėdinių papuošimų ženklas „Šakelė“, juvelyrika „Adele Dagyte Jewellery“, viskio ekspertai „King & Mouse“, dizaineris Juozas Statkevičius, parfumerija „SMELLS LIKE SPELLS“. Be to, renginio metu bus galima įsigyti ir tarptautinio pripažinimo sulaukusį leidinį „Passport Journal“, pasakojantį istorijas apie Lietuvą bei jos žmones.

Pirmą kartą Kalėdų Pop Up @Kablys pasirodys ir butikų erdvė, jau išbandyta Pavasario Pop Up renginyje. Joje savo produkciją, specifišką požiūrį bei konceptualumą atskleis „House of Naive“, „Koko Boutique“, „Skin on Skin“ bei kitos mados gerbėjų jau pamėgtos vietos.

Be abejo, į Kalėdų Pop Up @Kablys grįžta ir gerai žinomi vardai, prie iniciatyvos prisijungę dar pernai metais. Jų tarpe – Andrew Mikšio ženklas „ARÖK“, „Simona Samojauskaitė Jewellery“ papuošalai, Modernaus meno centras, „nOEMA PAPER HOUSE“, „Crooked Nose & Coffee Stories“, galanterija „erikahoc“, dizaineriai Renata Mikailionytė, Kristina Kruopienytė, Diana Paukštytė ir daugelis kitų.

Šis kalėdinis projektas – jau trečiasiasis popup.lt renginys. Pirmasis įvyko 2015-ųjų gruodį, antrasis lietuvių kūrėjus į bendrą parodą subūrė šių metų gegužę. Kalėdų Pop Up gruodžio 10-11 dienomis vyks Vilniaus kultūros bare KABLYS, o 17-18 dienomis persikels į Kauną, kultūros centrą „Tautos namai“.

Daugiau informacijos www.popup.lt

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.