Drabužiai

Naujoji Moni Knitting kolekcija: jaukumo ir stiliaus duetas

By  | 

Šaltasis metų laikotarpis daugelį mūsų ragina pamiršti apie mėgstamus vasariškus drabužius ir verčia apsišarvuoti storais, „besikandžiojančiais” rūbais. Jeigu visai nenorite skirtis su saule, šiluma ir nuostabiais prisiminimais kvepiančiomis suknelėmis, Moni Knitting Jums siūlo puikią išeitį – lengvus mezginius, kurie ne tik puikiai dera su ilgaauliais, bet ir leidžia jaustis patogiai, kad ir kur bebūtumėte.

Moni Knitting mezginių linija skirta atsipalaidavusioms, stilingoms merginoms ir moterims, kurios mėgsta patogumą ir išskirtinumą. Dizainerės Monikos Puidokaitės kolekcijoje akcentuojama moters laisvė jaustis patogiai, o unikalus drabužių dizainas, kurį formuoja pačios dizainerės sukurta 3D mezgimo technika, užtikrina, kad apsigobusi jaukiu megztiniu atrodysite nepakartojamai. O svarbiausia – Jus puoš vienetinis rankų darbo kūrinys, neleisiantis sušalti net šalčiausiais žiemos vakarais.

Tiesa, Moni Knitting pristato ne tik minkštučius merino vilnos megztinius ir kardiganus. Šalikai, skraistės ir nepakartojamai švelnios suknelės keri savo jaukumu ir šiluma, o gausus spalvų ir modelių pasirinkimas kuria laisvę rinktis. Šiemet sugrįžusi su tamsesne, klasika dvelkiančia spalvų palete, Moni Knitting nesiliauja stebinti laisvomis formomis ir netikėtais dizaino sprendimais. Nuoširdžiai ir kruopščiai parinktos medžiagos, modernūs siluetai ir išraiškingos detalės išskiria šios linijos rūbus dėvinčiąją iš minios.

Pamėginkite įsivaizduoti save, apsivilkusią mėgstamiausia suknele, apsiavusią dailiais ilgaauliais batais ir apsigobusią ilgu, jaukiu megztiniu… Jau šilta? Tuomet nelaukite, kol Jus netikėtai užklups žiemos šaltukas – aplankykite Moni Knitting ir išsirinkite jaukiausią savo spintos akcentą.

Foto – Irmantas Kojelavičius

1 Comment

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.