Lietuviška mada

Pavasario Pop Up grįžta su naujausiais lietuvių kūrybos vėjais

By  | 

Dizaino entuziastų pamėgtas Pop Up šį balandį ir vėl grįžta į Vilniaus kultūros barą „Kablys“. Tiesa, kaip ir būdinga pavasariui – atsinaujinęs. Lankytojus šįkart pasitiks ne tik pavasarinės mados dizainerių kolekcijos ir maisto bei interjero erdvės, bet ir ypatinga naujiena – pasaulyje populiarus „sample sale“ konceptas.

Suburti aktualiausius lietuviškus vardus po vienu stogu ir pasidalinti svarbiausiomis dizaino naujienomis – ši Pop Up komandos misija aktuali išlieka ir šiemet, tačiau kartelė kyla dar aukščiau. Pavasario Pop Up dalyvaujantys dizaineriai pristatys tik pačias naujausias savo kolekcijas ir naujausius produktus, tad siurprizų pažers tiek gerai žinomi mados kūrėjai, tiek mažiau girdėti ir kylantys talentai.

Prie lietuvių kūrėjų pirmą kartą prisijungs ir keli pamėgti užsienio mados ženklai: savo erdves „Kablyje“ turės eksperimentinės kinų mados kūrėjai „JNBY“, atsakingos avalynės ženklas „Toms“, kosmetikos gamintojai „Vitta Liberata“. Prie Pop Up šeimos prisijungs ir keletas kruopščiai atrinktų naujų lietuviškų vardų.

Mados gerbėjus neabejotinai nudžiugins ir pirmą kartą Pop Up atsirasianti naujiena – lietuvių kūrėjų darbų išpardavimas, geriau žinomas anglišku „sample sale“ koncepcijos pavadinimu. Atskiroje išpardavimo erdvėje bus galima rasti mėgstamų kūrėjų darbus (likučius, prototipus) itin geromis kainomis.

Pavasariškai atsinaujins ir kitos Pop Up erdvės: grožio sekcija pasiūlys puikų ekologiškos kosmetikos pasirinkimą, sveikai besimaitinančių lauks veganiškas baras, šviežios sultys ir naminis limonadas. Savaitgalio gardėsius siūlys „Kablio“ restobaras ir desertų meistrai „Tie kepėjai“ bei „CNACS“.

Kaip jau tapo įprasta, „Kablio“ erdvė bus suskirstyta į mados, juvelyrikos, interjero ir maisto sekcijas, prie kurių prisišlies ir „sample sale“ projektas. Renginio metu bus pristatyta ir specialiai šiai progai sukurta vaizdo instaliacija.

Atsinaujinti pavasario Pop Up pakvies likus savaitei iki Velykų – balandžio 8-9 dienomis, renginys vyks Vilniaus kultūros bare „Kablys“. Įėjimas nemokamas.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.