Aksesuarai

KIS KIS naujoji rankinių kolekcija – “Sužydėk pavasario spalvomis”

By  | 

Jau dveji metai, kai prekės ženklas KIS KIS kuria šiuolaikinio dizaino aksesuarus vadovaudamasis principu – grožiui nereikia aukų.

Propaguodamas dirbtinės odos aksesuarus KIS KIS demonstruoja, jog dirbtinė oda savo savybėmis niekuo nenusileidžia natūraliai odai, netgi dar daugiau – jos gaminius itin smagu dėvėti, juk dėl madingo aksesuaro nenukentėjo nė vienas gyvūnas.

Kūrybiniame procese KIS KIS svarbu ne tik jautrus požiūris į gyvūnus, bet lygiai taip pat ir gaminių dizainas, kuris skatintų žmones išreikšti save, išsiskirti iš kitų – kas esu, kuo žaviuosi ir kaip noriu atrodyti. Taigi, KIS KIS ne tik bėga nuo supanašėjimo, bet ir skatina savitai atsiskleisti – per spalvas, formas ir jų derinius pagal individualius poreikius.

2017 m. pavasario sezoną pristatome didžiąją savo naujieną rankinę-kuprinę pavadinimu „Dream Catcher“. Tai žaismingo romantiško stiliaus rankinė, kurią galima nešioti keturiais būdais panaudojant nusegamas rankenas. Kuriant šį modelį buvo siekiama, kad jis lygiai taip pat dailiai atrodytų ir kaip rankinė, ir kaip kuprinė. Šio kompaktiško modelio viduje yra viena kišenėlė, užsegama užtrauktuku, ir dvi kišenėlės – telefonui ir rašikliams.

2017-ųjų pavasarį ir vasarą KIS KIS pasitinka su šūkiu „Spring Up“. Ši kolekcija tarsi primena carpe diem – džiaukis kiekviena diena, nes geri jausmai skatina pozityvumą, veržlumą, pasitikėjimą savimi. Tad negaišk laiko,  nebeklausk, o ką pagalvos kiti, tiesiog pasiduok pavasariškam džiugesiui, kurio pilna atgimstanti gamta.

Kolekcija „Spring Up“ skirta miesto žmogui, kuris nebenori būti pilkame miesto fone vien blyškiu siluetu, kuris veržiasi iš pilkumos prie gaivių spalvų, kad būtų matomas ir pastebimas. Tad nedelsk, leiskis į naujus potyrius su KIS KIS – kurkime unikalų stilių drauge.

Nuotraukos – Giedrius Bubliauskas
Modelis – Aušrinė Šerpenskaitė
MUA – Simona Marcinkevičiūtė

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.