Kelionės

Pažymėjimas menu – geriausios Porto tatuiruočių studijos

By  | 

Versija anglų kalba / Read in English

Tatuiruočių menas visada buvo vienas iš būdų išreiškiant savo stilių bei tikrąjį save. Per metus tai tapo ne tik individualumo simboliu, bet ir galimybe reprezentuoti idėjas, prisiminimus vizualioje formoje. Kiekviena šalis ištobulino tam tikrą tatuiruočių atlikimo stilių ir techniką. Nusprendėme aplankyti vienas iš geriausių studijų, kurios yra įsikūrusios Porto mieste – nuo seniausių iki pačių naujausių, kurios jau spėjo pasižymėti tatuiruočių pasaulyje. Kitą kartą, jeigu nuspręsite aplankyti Porto miestą, nepamirškite aplankyti vienos iš jų ir apžiūrėti darbus iš arčiau.

  • Spider Tattoos studija yra įvardijama kaip viena iš seniausių studijų Porto mieste. Studija buvo įkurta 1989 metais ir šiandien siūlo ne tik tatuiruočių dizaino paslaugas, bet ir auskarų vėrimą. Šiuo metu studijoje dirba 4 nariai: Pedro atlieka linijinio dizaino tatuiruotes, Kisto- tatuiruotes šešėlio technika, Miguel – auskarų vėrimą ir Manuel, kuris prisideda prie komandos dviems dienoms per mėnesį, atlieka tradicinio stiliaus tatuiruotes. Studija yra įsikūrusi Rua de Cedofeita 389, Porte. Vieta unikali tuo pačiu ir įspūdingu interjeru sprendimu, kuriame susipina įvairiausi stiliai.
  • HeartGallery Tattoo&Piercing studija pradėjo dirbti Lapkritį 2010 metais ir šiuo metu gali pasiūlyti įvairaus stiliaus tatuiruočių dizaino paslaugas (New school, Blackwork, Geometrical ir t.t.). Tai suteikia galimybę pasiūlyti geriausias idėjas atėjusiems klientams, kurie ieško originalių sprendimų tatuiruočių dizainui. Studijoje dirba 3 nariai (Paulo, Andreia, Marco) ir tuo pačiu kiekvieną kartą, visus metus, prie jų komandos prisideda kviestiniai tatuiruočių meistrai iš įvairių šalių. Kuomet paklausėme, kaip buvo sugalvotas studijos pavadinimas, studijos savininkas pasakė, jog jie norėjo sukurti studiją, kurioje darbai būtų kuriami iš širdies, su meile bei motyvacija, nes menas ateina iš mūsų vidaus. Studiją galite atrasti ir aplankyti Rua dos Mártires da Liberdade 132, Porte, kuri Jus sužavės savo unikalia atmosfera.
  • FatCat Tattoo studija buvo atidaryta prieš 5 metus ir sudomina ne tik savo skambiu pavadinimu, bet ir savo siūlomomis paslaugomis. Studija siūlo ne tik unikalaus dizaino tatuiruotes, tačiau tuo pačiu ir dizaino paslaugas (marškinėlių dizainą, grafinę spaudą, atvirutes, lipdukus ir t.t.). Studijos nariai atlieka New school, Neo traditional, geometrinio stiliaus tatuiruotes ir siūlo savo klientams eskizus, kurie yra vienetiniai. Vidutinio dydžio tatuiruotės kaina prasideda nuo 100/150 eurų, tuo tarpu maža tatuiruotės kaina prasideda nuo 50 eurų. Šiuo metu studijoje dirba 4 nariai ir juos galite atrasti Av. de Rodrigues de Freitas 166, Porte.
  • Heavy Handers Tattoo studija  laikoma viena iš anksčiausiai įkurtų studijų Porto mieste, kadangi dirba dar tik 2 metus, tačiau jau žengia tvirtus žingsnius tatuiruočių pasaulyje. Studija orientuojasi į 3 skirtingus stilius: tradicinių tatuiruočių atlikimu, Neo tradicinis ir Japoniško stiliaus tatuiruotėmis. Šiandien čia dirba 4 nariai ir kiekvienas iš jų siūlo skirtingo stiliaus tatuiruotes. Studija glaudžiai bendradarbiauja su kitais tatuiruočių meistrais iš Porto. Jų darbus galite atrasti Largo São Domingos 13, Porte.

Visos studijos siūlo skirtingo stiliaus tatuiruotes, kurios gali reprezentuoti jūsų unikalų stilių, asmenybę ir konceptą. Tatuiruočių menas yra geriausias būdas išreikšti save ir nariai, kuriuos sutikome susitikimo metu įrodė, koks įspūdingas gali būti tatuiruočių pasaulis, ir kaip tatuiruotė gali tapti unikalia saviraiškos forma.

Tekstas ir nuotraukos – Dizainerė Laura Vanagaitė

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.