Drabužiai

Jurgita Jurkutė-Širvaitė ir „Sauths“ pristato bendrą projektą

By  | 

Balandžio pradžioje pristatęs spalvų gausumu išsiskiriančią pavasario – vasaros kolekciją, sparčiai augantis prekės ženklas „Sauths“ džiugina dar viena naujiena. Šįkart tai – vasarai skirtų drabužių kapsulė, kurta drauge su neseniai mama tapusia televizijos laidų vedėja, aktore, socialinių projektų iniciatore Jurgita Jurkute-Širvaite.

Aukščiausios kokybės lino pluoštas – šios šiltojo sezono kapsulės pagrindas, įkvėpęs gražiai partnerystei. „Lino medžiagos asociacijos su natūralumu labai organiškai nulėmė tai, jog prisidėti prie kolekcijos kūrimo pasiūlėme būtent Jurgitai. Ji – moteriška, šilta ir brandi asmenybė – šie bruožai puikiai atliepia savybes, apie kurias galvojant gimsta „Sauths“ gaminiai“, – apie bendradarbiavimo idėjos gimimą pasakoja prekės ženklo įkūrėjai. „Mūsų prekės ženklo filosofijos pagrindas – kelionės: ne tik po įvairias šalis, bet ir per gyvenimą. Jurgita puikiai atspindi gyvenimą kaip kelionę, spinduliuodama šypseną, laisvę ir harmoniją“, – teigė jie.

Jurgitai Jurkutei-Širvaitei ši kolekcija – pirmas bandymas prisiliesti prie drabužių dizaino, jų kūrimo proceso. „Mane labiausiai sužavėjo trys dalykai: pirma – tai, jog visi rūbai gaminami Lietuvoje. Antra – pasirinktas audinys, kadangi lietuviškas linas man labai artimas nuo pat vaikystės. Aš, galima sakyti, su juo užaugau. Mano tėtis ilgą laiką dirbo lino fabrike, o mama vis dar dirba didelėje lino produktus gaminančioje įmonėje Plungėje, tad puikiai jaučiu šį audinį ir žinau, koks netikėtas ir originalus jis gali būti. Trečia – man buvo suteikta galimybė prisidėti prie drabužių dizaino kūrimo. Būti tik modeliu – ne man, svarbu buvo įdėti dalį savo širdies ir pozityvių minčių. Esu tikra, jog, įsigijusios vieną ar kitą gaminį, moterys pajus tą teigiamą energiją, nusišypsos sau, o tada ir likęs pasaulis šypsosis joms.“

Ši kolekcija išsiskiria gaminių įvairove bei universalumu – ją sudaro ne tik minimalistinėmis detalėmis dekoruotos suknelės, bet ir elegantiškos, subtilios palaidinės, šortai. „Sauths“ by Jurgita Jurkutė kolekcijos gaminius galima bus įsigyti www.sauths.lt elektroninėje parduotuvėje bei partnerių prekybos vietose.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.