Aksesuarai

Rankinės iš ananaso pluošto – lietuvių prekės ženklas DISTYLED žengia sąmoningos mados link

By  | 

Lietuviškas aksesuarų prekės ženklas DISTYLED, naudojantis inovatyvius audinius savo produkcijoje, pristato naujieną rinkoje – ekologiškas rankines, pagamintas iš ananaso pluošto Pinatex™.

Pinatex™ yra natūralus audinys, kurio pagrindas – iš ananasų lapų išgaunamas pluoštas, apdirbtas pramoniniu būdu. Vakarų Europoje Pinatex™ tapo populiariu audiniu mados srityje bei yra viena iš alternatyvų odai, išgaunamas ir apdorojamas ekologišku būdu, neteršiant aplinkos. Ananasų pluoštas taip pat yra patvarus, atsparus subraižymams, vandeniui bei lengvai dažomas.

Prekės ženklas DISTYLED, įkurtas 2012m., šiuo metu yra atpažįstamas Lietuvos, Lenkijos ir Latvijos rinkose. DISTYLED produkcija yra išskirtinė moderniais audiniais ir minimalistiniu dizainu. Šiuo metu kūrėjos džiaugiasi galėdamos pasiūlyti savo klientams stilingą alternatyvą odos gaminiams.

DISTYLED kūryba yra įkvėpta tokių daiktų kaip priešpiečių dėžutės, vokai ar aplankalai – taip siekiama sukurti rankines, kurių grožis slypėtų paprastume. Taip pat išlaikant prekės ženklo kokybę yra naudojamos tik natūralios medžiagos.

DISTYLED Conscious ananasų pluošto rankinių kolekciją galite rasti e-parduotuvėje www.distyled.lt

DAY PACK kuprinė iš ananaso pluošto, vidus- natūralus linas.

T-bag rankinė iš ananaso pluošto, vidus- natūralus linas

„Shopping bag“ rankinė iš ananaso pluošto, vidus- natūralus linas.

Lunch bag delninė iš ananaso pluošto, vidus- natūralus linas.

 

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.