Drabužiai

Šylančius orus pasitinkame su nauja „Sauths“ limituoto leidimo kolekcija „Pabėgimas“

By  | 

Vos prieš mėnesį kartu su aktore, televizijos laidų vedėja bei socialinių projektų iniciatore Jurgita Jurkute-Širvaite išleidęs unikalią vasarai skirtų drabužių kapsulę, pirmuosius gyvavimo metus minintis lietuviškas prekės ženklas „Sauths“ pristato gaivių naktų ir vasaros festivalių laisvės įkvėptą limituoto leidimo kapsulinę kolekciją „Pabėgimas“.

Šylančius orus tinkamai pasitikti padėsiančioje kolekcijoje matome ne tik „Sauths“ skiriamuoju bruožu jau tapusį ypatingai ploną lietuvišką liną, bet ir įvairiomis stilizuotomis detalėmis dekoruotas džinsines liemenes, tapsiančias nepamainomu vasaros festivalių bei kelionių atributu.

„Džinsas, kaip ir linas, yra ilgaamžė, praktiška bei iš mados neišeinanti medžiaga, tad jos labai puikiai kartu dera ir viena kitą puikiai papildo. Ateityje taip pat ketiname džinsu papildyti ir būsimas kolekcijas“, – apie pasirinkimą šiai kolekcijai šalia lino naudoti būtent džinsą pasakojo „Sauths“.

Tai – nuotykiams ir atradimams skirti rūbai, pasižymintys išskirtiniu lengvumu bei suteikiantys vasarą ypatingai trokštamo laisvės pojūčio. Nevaržančio silueto suknelės padės džiaugtis šiltais orais ir kurti naujas istorijas, nesvarbu, ar jos pasakojamos ant jūros kranto, žaliuojančiuose laukuose ar judriose miestų gatvėse.

„Sauths“ gaminius galima įsigyti www.sauths.lt elektroninėje parduotuvėje bei partnerių prekybos vietose.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.