Drabužiai

Per šalta dėvėti elegantiškas sukneles? Lietuvos dizaineriai siūlo išeitį!

By  | 

Ne tik šiltuoju metų sezonu moterys trokšta dėvėti dailias, kūno linijas išryškinančias sukneles. Deja, bet atvėsus orams ir „paspaudus“ šaltukui norisi kažko jaukaus ir šilto, todėl tenka ieškoti kitokių sprendimų. Tačiau neverta skubėti ir sakyti suknelėms iki pasimatymo, susitiksime pavasarį! Turime puikų sprendimą! Lietuvių kurtas prekinis ženklas „Femini“ pristato rudens ir žiemos kolekciją, kurios pagrindas – itin patogios, šiltos ir be galo elegantiškos suknelės.

„Femini“ – tai prekinis ženklas, vienijantis visas moteris, kurios nori atrasti „savo“ drabužį – tokį, kurį norėtų dėvėti tiek per didelę šventę, tiek kasdienei veiklai. Madingiausios sezono spalvos, tik kokybiški, patogūs audiniai, universalūs suknelių modeliai, figūros privalumus pabrėžiantys ir trūkumus paslepiantys jų siluetai – šios svarbios detalės ir tapo naujojo prekės ženklo kūrybos ,,vizitine kortele”.

Sezono naujienas prieš foto objektyvą pademonstravo modelis Justina Kazlauskaitė, kuri labai džiaugiasi turėdama galimybę pademonstruoti tokius kokybiškus ir stilingus naujausius „Femini“ kūrinius. „Fotosesija praėjo puikiai, komanda buvo išties be galo profesionali, pasijutau tarsi pozuočiau garsiam užsienio žurnalui! Dirbti kartu buvo nuostabiai paprasta, nes mano demonstruojami rūbai buvo labai patogūs, audiniai švelniai priglunda prie kūno ir yra labai šilti – tai būtent yra tai, apie ką svajoja kiekviena moteris.“ – po naujos kolekcijos fotosesijos pasakojo J. Kazslauskaitė.

Rudens ir žiemos kolekcija susideda iš itin patogių, bet ir tuo pačiu metu elegantiškų suknelių. Jos tiks tiek laisvalaikiui, tiek pasimatymui ar net didesnei šventei. Prie suknelių derantis taip pat sukurtas ir stilingas bei elegantiškas paltas, kuris šildys šaltuoju metų laiku, o pridedamas dirželis pabrėš moterišką figūrą.

Masinė gamyba ir visi „kažkur jau matyti“ drabužiai tikroms damoms tampa galvos skausmu, tačiau šią problemą ryžtasi išspręsti „Femini“ kūrėjai. Unikalumo šiems drabužiams prideda specialiai parinkta aukštos kokybės medžiaga. Kūrėjai rūpinasi, kad klientės „Femini“ drabužių dėka būtų stilingos ir jaustųsi puikiai. Na, o stilinga moteris dažnai yra ir laiminga moteris.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.