Aksesuarai

MOONstruck – naujas KIS KIS vardas

By  | 

Jaunatviškai žavus KIS KIS užaugo. Tad nieko nuostabaus, kad atėjo laikas keistis. 2015 metų pabaigoje išpopuliarėjusio prekės ženklo KIS KIS kūrėja startavo su spalvingomis rankų darbo rankinėmis bei kuprinėmis. Ji pamena, kad iš pradžių kurdama KIS KIS dar tiksliai nežinojo, ką ir kaip darys, tačiau troško eksperimentuoti, išbandyti savo jėgas ir medžiagas. Prabėgus pirmiesiems metams atsirado pojūtis, kad jos kuriami daiktai ne visai dera prie KIS KIS vardo.

„Per tuos metus nuolatos tobulėjome ir dabar galime pasiūlyti daug didesnį dirbtinės odos gaminių asortimentą. Taip pat išmokome tokių techninių subtilumų, apie kuriuos net negalėjome pasvajoti, todėl vis drąsiau kuriame originalius, kokybiškus daiktus, kurie ne tik gražūs pažiūrėti, bet ir labai praktiški, funkcionalūs, lengvai pritaikomi dinamiškame miesto gyvenime. KIS KIS pagrindinė auditorija buvo moterys, o MOONstruck asortimentas plečiamas ir netrukus pasiūlys gaminių vyrams bei vaikams.“

„MOONstruck – sužavėti iš pirmo žvilgsnio. Mes siekiame, kad klientė ar klientas, nusprendęs įsigyti mūsų gaminį, pamirštų klausimą: „Ar tai natūrali oda?“ Norime, kad mūsų kuriamų daiktų spalvos, forma, preciziškas atlikimas patrauktų taip, jog klausimas, iš ko šis daiktas pagamintas – nebebūtų svarbu. Vienas pagrindinių mūsų tikslų – keisti iki šiol vyraujantį požiūrį, kad geras ir ilgaamžis daiktas gali būti tik iš gyvūno odos. MOONstruck myli gyvūnus ir tiki, kad kartu galime būti sąmoningesni ir šiuolaikiški“, – pasakoja dabar jau MOONstruck prekės ženklo kūrėja, pristatydama papildytą 2017 / 2018 metų kolekciją.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.