Lietuviška mada

Julia Janus tampa platforma, kuri skelbia mados eros be diskriminacijos pradžią

By  | 

Savo drąsiomis idėjomis, grynu baltišku identitetu ir tvariu požiūriu į žmogaus kūno linijas garsėjantis lietuvių mados prekės ženklas, kuris stebina ne tik didelėmis avantgardinio stiliaus kolekcijomis vyrams ir moterims, kurios pasižymi itin plačia dydžių gama, bet ir rankų darbo aksesuarais bei namų linija, žengia dar vieną netikėtą žingsnį mados versle.

“Prieš imdamasi Julia Janus koncepcijos, dirbau įvairiems prekių ženklams, mačiau tą sustabarėjųsį skirstymą į “standartinius” ir “nestandartinius”, jaunystės kultą. O ypatingai tie, kurie atsiduria per vidurį – kurių dydžiai yra paskutiniai mažų dydžių parduotuvėse ir pirmi ar dar ne pirmi didelių. Kadangi pati priklausau šiai grupei žmonių, neteisybės jausmas buvo toks stiprus, kad nusprendžiau eiti prieš visą industriją ir jos taisykles,” – Julija Janus pasakoja apie prekės ženklo idėjos gimimą. –“Todėl mano rūbų rankovės ir kelnių klešnės per ilgos – mes geriau trumpinsime nemokamai, kad galėtume pasiūlyti tinkamą drabužį aukštam ir neaukštam, o dauguma kolekcijos rūbų yra visų reikiamų dydžių ir pasiūti jie iš elastingų audinių, kad būtų nepriekiaštingai patogūs. ”

Julia Janus rūbų galim įsigyti Vokietijoje, Šveicarijoje, Lenkijoje, Olandijoje, Rusijoje, Graikijoje, Latvijoje ir net keliose prabangiose Kinijos parduotuvėse. Keturis salonus, tarptautinę elektroninę parduotuvę bei išparduotuvę Lietuvoje turintis prekės ženklas tarpušvenčiu atidarė dar vieną – POP UP tipo parduotuvę Panoramos prekybos centre. Tai laikinai įrengta parduotuvė, kuri po pusmečio peraugs į Lietuvoje dar neregėtos koncepcijos mados ir gyvenimo būdo vietą. Šiuo metu Panoramoje įrengta parduotuvė išsiskiria brutalesniu, “kibernetinio” stiliaus interjero dizainu ir gausia vyriška kolekcija.

Su šeštos parduotuvės atidarymu Vilniuje, Julia Janus prekės ženklas keičia ir savo dabartinę struktūrą. Nepriklausomas dizainerės prekės ženklas po savo stogu įsileidžia dar tris Lietuvoje puikiai žinomus aksesurų vyrams ir moterims bei kosmetikos vyrams kūrėjus, kurie išplės aukštos kokybės urbanistinių ir modernių stiliaus ir gyvenimo būdo detalių pasiūlą. “Kilo mintis pamažu tapti mados ir aksesuarų be diskriminacijos platforma – mes suformuosime platesnį pasiūlymą, iš skirtingų prekės ženklų, pritaikytą mūsų klientui” – teigia dizainerė Julija Janus.

Visose Julia Janus parduotuvėse ir www.juliajanus.lt jau galite rasti Gėda Pelėda dizainerės rankines, delnines, raktines bei vizitinių kortelių dėklus. Tai pat net šešias skirtingas, išskirtinio aksesuarų dizainerio The Dark specialiai Julia Janus sukurtas apyrankes vyrams ir moterims. Puiki žinia stilingiems bazdočiams – lietuvių prekės ženklo Big Boy, po kurio stogu lietuviai kartu su Italų kirpėjais ir barzdaskučiais sukūrė ir pagamino natūralias kosmetines barzdos priežiūros priemones taip pat jau rasite Julia Janus parduotuvėse.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.