Mada

Kaip suteikti džiazo nusibodusiems megztiniams?

By  | 

Žiema nesitraukia ir priešakyje dar laukia ilgas nuo galvos iki kojų apmegztas mėnuo. Pavasario kolekcijų keliamą džiaugsmą kol kas galime tik pasimatuoti, o ruošiantis išeiti iš namų dar kurį laiką iš spintų trauksime senus megztinius. NEWMOOD stilistai pataria, kaip ištverti šią šalčio ir stiliaus agoniją, kai žieminiai megztiniai jau beveik iššaukia ašaras.

Blizgesys

Minkšta megztinio faktūra ir neutralios spalvos tobulai dera su blizgančiais elementais. Taip dekoruoti džinsai suteiks naujos energijos net ir nuobodžiausiam megztiniui.

Jeigu dirbate biure, būtinai turėkite pakaitinę avalynę. Tai praktiškas ir stilingas sprendimas. Atviros kulkšnys suteikia lengvumo įspūdį šaltojo sezono deriniams.

Nėriniai

NEWMOOD stilistai griauna mitą, jog nėriniai tinka tik miegui ir vakarėliams. Tinkamai suderinti, jie gali įsilieti ir į kasdienį garderobą. Nėriniuotas sukneles ar sijonus dėvėkite po ilgais, laisvo silueto megztiniais, o derinius užbaikite metalo spalvų detalėmis. Toks įvaizdis privers iš naujo įsimylėti seną gerą megztinį, o vieną kartą dėvėtas sukneles pavers praktiškos drabužinės dalimi.

Aksesuarai

Šaltasis sezonas neįmanomas be šlapdribos ir ilgų megztų suknelių. Jose žiemą slepiame savo charizmą kuomet pasiilgsme jaukumo ir šilumos. Tačiau net ir šis nuobodus spintos gyventojas turi vilties išmokti koketuoti. Ryšėkite šilkines margas skareles ir rinkitės spalvingas rankines. Smaulkaus tinklo pėdkelnės padės nupūsti paskutines nuobodulio dulkes nuo šio žieminio drabužio.

Visus deriniuose naudotus drabužius rasite www.newmood.lt

 

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.