Mada

Grupė „120“ tapo modeliais – su D. Kazėnaite pristatė stilingų miestiečių „Denim Dream“ įvaizdžius

By  | 

Vaikinų grupė „120“ pavasarį pasitinka stilingai! Kūrybingi, drąsūs ir nebijantys eksperimentuoti – dėl šių priežasčių drabužių ir aksesuarų parduotuvė „Denim Dream“ pasirinko vaikinus tapti jų pavasario kolekcijų veidais. Dovydas ir Šarūnas nugalėjo populiariausią Lietuvoje muzikos projektą „X Faktorius“ ir įrodė, kad sunkiu darbu ir įgimtu žavesiu galima pasiekti viską. Fotosesijoje jiems kompaniją palaikė žinoma vizažistė, viena stilingiausių Lietuvos merginų Deimantė Kazėnaitė. Trijulė prieš fotoobjektyvą pristatė stilingam miesto žmogui tinkančius drabužių derinius.

Ryški, pavasariška ir nuotaikinga fotosesija vyko Vilniuje esančiame Energetikos ir technikos muziejuje. Demonstruojamus drabužius galima rasti visose „Denim Dream“ parduotuvėse ir internetinėje parduotuvėje „DenimDream.lt“. Fotosesijoje netrūko geros nuotaikos – Dovydas ir Šarūnas ne tik žarstė komplimentus Deimantei, bet ir savo pokštais juokino visą kūrybinę komandą. Modeliai fotosesijoje vilki „Guess“, „Calvin Klein“, „Tommy Hilfiger“, „Pepe Jeans“, „Tom Taylor“ prekės ženklų drabužius.

Su naujausiais „Denim Dream“ veidais kalbamės apie stilių, požiūrį į drabužius ir tai, kas jiems yra stilingas miestietis.

Dovydas: apie meilę džinsams

Grupės „120“ nario Dovydo spintoje galima rasti įvairiausių stilių drabužių: sportinių, tinkančių aktyviam laisvalaikiui, elegantiškų kostiumu, kurie skirti prašmatniam vakarui. Vienas mėgstamiausių Dovydo drabužių – džinsai, kuriuos derina prie sportinių džemperių, marškinių, odinės striukės. „Mano spintoje rasite pačių įvairiausių džinsų. Tai neatsiejamas stilingo miestiečio drabužis. Džinsai tinka visur ir visada – ir į pasimatymą, ir į repeticiją, ir susitikimui su draugais. O kad džinsai gali atrodyti labai įvairiai ir skirtingai, tuo dar kartą įsitikinau fotosesijoje“, – sako Dovydas.

Šarūnas: svarbiausia – patogumas

Šarūnas pirmenybę teikia lengviems, judesių nevaržantiems, laisvo silueto, kasdieniško stiliaus drabužiams. Vaikinas jau kelis metus nepirko džinsų, tačiau po fotosesijos nusprendė vienus iš demonstruotų įsigyti. „Mano nuomone, svarbiausia yra visuma, suderintos spalvos ir derantys drabužių audiniai. Nesu stiliaus ekspertas, man drabužiai nėra svarbu. Manau svarbiausia – tiesiog gerai jaustis. O fotosesijoje aš jaučiausi puikiai. Visi parinkti drabužiai man patiko“, – šypsosi Šarūnas.

Deimantė Kazėnaitė: nesivadovauju jokiomis drabužių derinimo taisyklėmis

Kurdama savo įvaizdį D. Kazėnaitė stengiasi derinti skirtingus stilius. Prie moteriškų drabužių ji mielai priderina masyvius kerzinius batus, o prie rokeriško stiliaus – moterišką detalę. „Mano stilius labai įvairus – nuo sportinio iki labai elegantiško. Man svarbu, kad derinys būtų su cinkeliu. O puikių idėjų galima pasisemti interneto platybėse. Nesivadovauju jokiomis drabužių derinimo taisyklėmis – pati jas susikuriu, pati ir sulaužau“, – šypsosi gražuolė.

Šį pavasarį naujasis „Denim Dream“ modelis žada įsigyti plačias kelnes, ryškios spalvos suknelę, „military“ stiliaus šortus, skrybėlę, tiulio pūstą sijoną… „Mano sąrašas galėtų būti begalinis“, – juokiasi D. Kazėnaitė. Pats mėgstamiausias vizažistės drabužių derinys – džinsai ir megztukas. Norint, kad džinsai atrodytų puošniau, D. Kazėnaitė juos siūlo derinti su aukštakulniais. Taip pat, mergina labai mėgsta švarkus.

Jei visą dieną tenka dirbti, o vakare skubėti į renginį, D. Kazėnaitė pasiryškina makiažą ir tiesiog persiauna aukštakulniais. „Aukštakulniai net ir džinsų su sportiniu džemperiu derinį padarytų puošnesnį ir seksualesnį. Užtenka vos kelių pasikeitimų ir tu gali tapti vakarėlio deive. Beje, šiuo metu sijono, aukštakulnių, džinsų ir sportinio džemperio ir elegantiškos rankinės derinys mane labai žavi“, – pasakoja mergina. Fotosesijoje D. Kazėnaitė buvo užsidėjusi beisbolo stiliaus kepuraitę. Ji šį pavasarį bus ypač madinga. „Tokia kepurė puikiai atrodytų ir prie elegantiško įvaizdžio“, – sako D. Kazėnaitė.

„Denim Dream“ stilistės patarimai

Fotosesijos stilistė Miglė Kazėnaitė įsitikinusi – šie deriniai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nežino savo dienos planų. Gal teks keliauti dviračiu, o vakare lauks pasimatymas ar susitikimas su draugais. Vyrams stilistė pataria džinsus derinti su marškiniais, megztiniais, odiniais švarkais. Toks drabužių ansamblis puikiai tiks į darbą ar net verslo susitikimą.

Moterims pavasario sezoną duota laisvė. Stilistė siūlo nebijoti kontrastingų derinių, elegantiškas sukneles derinti su pūstomis striukėmis, šiltus megztinius su sportinėmis palaidinėmis. Atrodytų nesuderinami dalykai – aukštakulniai ir sportinio stiliaus kelnės – pavasarį užvaldys miestų gatves. „Įsileiskite į savo spintą beisbolo kepuraites ir nepamirškite aksesuarų, kurie gali išgelbėti ir nuobodžiausią drabužių derinį“, – pataria profesionalė.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.