Renginiai

Savaitgalį lietuvių dizaineriai kviečia į „sample sale“ Kaune

By  | 

Šį savaitgalį Kaune startuojančio „Pavasario Pop Up“ metu, lietuvių dizaineriai surengs ir „sample sale“. Atskiroje erdvėje, skirtoje tik „sample sale“ konceptui, lietuvių dizaineriai siūlys įsigyti ankstesnių kolekcijų darbų, vienetinių kūrinių bei prototipinių produktų už itin patrauklias kainas.

Dizainerių „sample sale“ koncepcija itin populiari visame pasaulyje. Prieš kelerius metus tokia apsipirkimo forma prigijo Lietuvoje ir jau antrą kartą įtraukiama į „Pavasario Pop Up“ renginių programą.

„Organziuojamas „sample sale“ formatas „Pavasario Pop Up“ renginių svečiams suteiks progą įsigyti kokybiškų ir unikalių lietuvių dizainerių darbų iš ankstesnių kolekcijų. Taip pat lietuvių kūrėjai pristatys ir vienetinius darbus bei niekur nematyto dizaino prototipus, kurie atspindi ir dizainerių užtikrinamą kokybę. Visus „sample sale“ erdvėje pristatomus darbus, dizaineriai siūlys įsigyti už ženkliai mažesnes, dar platesniam klientų ratui priimtinas kainas“, – pasakoja viena iš renginio organizatorių Ieva Marija Andrulytė.

„Sample sale“ erdvė „Pavasario Pop Up“ metu veiks tiek Kaune, tiek ir Vilniuje. Ankstesnių kolekcijų kūrinius, prototipus ir vienetinius darbus už patrauklias kainas pristatys Renata Mikailionytė, Lilija Larionova, „Dear Freedom“, „The Knotty Ones“, „erikahoc“, „Zefyras“, „Doke“, “Spalvotos kojinės”, “Harmmanfashion”, “A.P.Line”, “Flow Femme”, “Undress”, “Sauths”, “Silversands” ir kt. kūrėjai.

„Pavasario Pop Up“ jau šį savaitgalį pirmą kartą startuos Kaune, „M. Žilisnko dailės galerijoje“ balandžio 7 – 8 d. Į Vilnių „Pavasario Pop Up“ persikels balandžio 14 – 15 d. ir lankytojai bus tradiciškai laukiami kultūros bare „Kablys“.

Daugiau informacijos: popup.lt

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.