Mada

2018 – ųjų pavasario topas. Kas pakeitė klasikinį smėlio spalvos lietpaltį?

By  | 

Sukurta sportui, atgimusi festivaliuose ir triumfavusi ant aukštosios mados podiumų striukė nuo vėjo tapo 2018-ųjų pavasario sezono mados topu. Šis praktiškas ir stilingas drabužis greitai rado kelią ir į mados gerbėjų drabužines.

Internetinės drabužių, avalynės ir aksesuarų parduotuvės „Newmood.lt“ stilistė Kamilė Bukauskaitė pristatė tris būdus, kaip lengvai suderinti šį iš pirmo žvilgsnio pretenzingą rūbą.

Vietoje klasikinio lietpalčio

Smėlio spalvos lietpaltis šį sezoną gali pailsėti. Jeigu savo klasikiniam garderobui norite suteikti truputį daugiau šarmo, vietoje jo rinkitės sportinio stiliaus striukę nuo vėjo. Ji neleis jums sušalti, kai dangus netikėtai apsiniauks, o vos suspindus saulei, be vargo sutalpinsite ją į savo kasdienę rankinę.

Stilingam laisvalaikiui

Muzikinių festivalių mada jau kelis sezonus vyrauja miesto stileivų garderobe. Taigi striukė nuo vėjo tapo ne tik guminių ilgaaulių kompanione, bet puikiai dera ir su džinsais, trikotažinėmis suknelėmis bei kitais laisvalaikio drabužiais.

Drąsiems eksperimentams

Mados taisyklės laisvėja, o nepriekaištingai suderintas įvaizdis dažnai tampa ne puikaus skonio, o nuobodulio ženklu. „Nebūtina tuoj pat pradėti rengtis kaip roko žvaigždei, tačiau nors kartais leiskite sau atsipalaiduoti ir pasimėgaukite kreivais praeivių žvilgsniais.“ – sako „Newmood.lt“ stilistė.

Visus deriniuose matytus drabužius rasite www.newmood.lt

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.