Aksesuarai

Naujoji „kARTu” kolekcija pristato pasaulinių tendencijų įkvėptus rankinių modelius

By  | 

Lietuviškas prekės ženklas „kARTu” – puikiai pažįstamas moterims ieškančioms išskirtinių rankinių tiek išeigai tiek kasdienai. Barselonos romantikos ir Londono šurmulio įkvėptą šiltojo sezono kolekciją „kARTu” prekės ženklo įkūrėja Ingrida Jasinskė šįkart kūrė nuošalyje nepalikdama ir vyrų.

2018 vasaros sezonui skirta kolekcija kaip visada netikėta, spalvinga ir skatinanti nebijoti rinktis išsiskiriančius, akį traukiančius aksesuarus. „Manau vasara tai sezonas, kai žmonės labiausiai linkę eksperimentuoti stiliumi, rinktis ryškesnius aprangos derinius, išdrįsti pasitikti naujoves” , – mini I. Jasinskė.

Kolekcijos rankinės žavi formomis, įdomiais siluetais ir detalėmis. Galima pastebėti, kad šiltuoju metų sezonu moterims norisi naujovių, žaismingų aksesuarų. Šiuo metu ypatingai stilinga apvali rankinės forma. „Populiariausi pasaulyje mados namai jau spėjo sukurti savitus tokios rankinės variantus – mes nesiruošiame atsilikti, sekame pasaulines tendencijas ir naujienas, kurdami kolekcijas į jas atsižvelgiame. Norime pasiūlyti stilingiausius rankinių variantus” , – šypsosi kūrėja.

Šįkart I. Jasinskė atsižvelgia ir į vyrų poreikius – kolekcijoje pasirodo universali ir funkcionali kuprinė stilingam miesto vyrui. Kuprinė pasitarnaus ne tik užimtomis dienomis biure ir mieste bet bus patogi ir savaitgalio išvykoms, tiks tiek prie formalaus tiek prie laisvalaikio stiliaus. „Šią kuprinę jau pirmomis dienomis pamėgo ir moterys, taigi manau tai bus ypatingai universalus modelis tinkantis tiek jam tiek jai. Kuprinė funkcionali, talpi ir neįpareigojanti.”

Kolekcijos kadrus dizainerė nusprendė įamžinti mylimame mieste Kaune, kurį pati sako vis atrandanti naujai. „Kaune gyvenu ilgai, manytum, ką gi naujo gali čia atrasti, tačiau mums pavyksta! Įamžinus fotosesiją iš pažįstamų sulaukiame klausimų, kur radome vieną ar kitą vietą” , – prisimena kūrėja.

Naujoje kolekcijoje pasirodo penki nauji rankinių modeliai – nuo mini rankinės iki kuprinės. Čia sau tinkančią rankinę suras tiek patogumui, tiek stiliui pirmenybę teikiančios moterys ir netgi vyrai. I.Jasinskė mini, kad funkcionalumas kuriant „kARTu” rankines niekada nelieka nuošalyje. „Kuriant nuolat atsižvelgiu į klientų pastebėjimus, rankinės atsegimo, nešiojimo niuansus. Visada naudojame tik geriausios kokybės odą iš Italijos. Džiaugiuosi, kai klientės kuprines ar rankines nešioja kelerius metus ir dar toli gražu nenori jų paleisti” , – pasakoja I. Jasinskė.

„kARTu” kviečia išsiskirti ir vasaros sezoną pasitikti eksperimentuojant spalvomis bei formomis. „Tai saulėtų dienų ir ilgų jaukių vakarų metas, siekiu, kad visos ir visi jį pasitiktume išsirinkus rankinę, kuri vėliau primins unikalią šios vasaros istoriją” , – kolekcijos įkvėpimus apibūdina kūrėja.

Nuotraukos – Ieva Rudžionytė
Stilistė – Fausta Jurgilaitė 

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.