Uncategorized

Nuo šiol dizainerių kūriniais puoštis galės visi – Vilniuje duris atvėrė didžiausia dizaino išparduotuvė

By  | 

Džiugi naujiena dizaino gerbėjams – prekybos centre „Europa“ įsikūrė lietuviško dizaino pop-up išparduotuvė, kurioje žymių Lietuvos dizainerių kūrinius galima įsigyti net iki 80 procentų pigiau.

Pirmoji ir didžiausia lietuviško dizaino išparduotuvė Lietuvoje duris lankytojams atvėrė penktadienį. Dizaino gerbėjų ji lauks iki pat kovo 1 d. Ši išparduotuvė yra lietuviško dizaino namų LOCALS.LT iniciatyva, todėl lankytojai ją ras šios parduotuvės erdvėse, prekybos centro „Europa“ antrame aukšte.

Nors pop-up išparduotuvė savo veiklą pradėjo vos prieš kelias dienas, jau dabar joje galima rasti daugiau nei 15 vienų stipriausių lietuviško dizaino prekės ženklų, pristatančių vienetinius kūrinius išskirtinėmis kainomis. Visoms šioje išparduotuvėje esančioms prekėms taikomos didžiulės nuolaidos – net iki 80 procentų.

„Projektas sulaukė didelio dizainerių ir pirkėjų susidomėjimo. Labai smagu, nes to ir siekėme. Norėjome, kad šioje išparduotuvėje kokybiškus dizaino kūrinius galėtų įsigyti ir tie, kurie anksčiau abejodavo ar galės sau tai leisti. Vienetiniai, unikalaus dizaino, išskirtiniai kūriniai nuo šiol prieinami visiems. Išparduotuvėje taikomos nuolaidos – ne vienkartinė akcija, jos galios visą laiką, kol veiks išparduotuvė,“ – pasakoja viena lietuviško dizaino pop-up išparduotuvės organizatorių, Locals.lt vadovė Inga Ramonienė.

Šiuo metu išparduotuvėje galima rasti daugelio pamiltą ir labai ieškomą, išskirtinį Lietuvių mados ženklą „Pando“, žavintį originaliais džinsiniais kūriniais. Taip pat prekės ženklus „ABOUT“„ Julia Janus“, „INAVATI“, „2RU2RA”, „Undress“, „Ohmy“, „DearFreedom“, „Coocoomos“, „Flow“, Kristinos Kruopienytės darbus, „WinterAvenue“ ir kitus.

Išparduotuvės asortimentas džiugina ne tik moteris. Be jau minėtų, vyrų ypač mėgstamų „Pando“ kūrinių, vyrų laukia ir itin platus „labàdienà“ prekių pasirinkimas. Išparduotuvėje lankytojai ras ne tik drabužių prekės ženklus, bet ir išskirtinio dizaino kūrinius namams, visame pasaulyje pripažintus „LinenMe“ ir „Woolme“ produktus.

Lietuviško dizaino pop-up išparduotuvės asortimentas ir prekės ženklų pasirinkimas nuolat pildosi.

Lietuviško dizaino pop-up išparduotuvė įsikūrė prekybos centro „Europa“ antrame aukšte (Konstitucijos pr. 7A, Vilnius.)

Daugiau informacijos: www.locals.lt

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.