Renginiai

Pavasario Pop Up: naujausios kolekcijos ir aktualiausi dizaino ženklai

By  | 

Aktualiausius ir įdomiausius lietuviško dizaino ženklus po vienu stogu suburiantis kasmetinis Pavasario Pop Up šiemet sostinėje pasiūlys išvysti naujausias sezono kolekcijas bei jaukiai, neskubant praleisti laiką. Šiuolaikiniai mados, juvelyrikos, kosmetikos, galanterijos bei maisto ženklai taip pat kvies bendrauti, iš arčiau pažinti kokybišką lietuvišką dizainą ir dalyvauti interaktyviose dirbtuvėse.

Renginio erdvėje įsikūrę dizaineriai lankytojams pasiūlys unikalią patirtį, susipažįstant su naujausiomis kolekcijomis ir pokalbių metų atrandant stiprių kūrėjų darbus.

„Organizuojant Pop Up renginius, visuomet užtikriname, kad lankytojai galėtų rinktis ne tik unikalius, bet ir itin kokybiškus dizaino kūrinius. Kadangi pavasaris visuomet asocijuojasi su atgimimu ir visi norime atsinaujinti, šio Pop Up metu dizaineriai pristato naujas kolekcijas. Lankytojai išvys mylimų dizainerių bei neatrastų kūrėjų drabužius, juvelyrikos, galanterijos kūrinius, grožio naujienas, o maisto gurmanai galės išbandyti naujus skonius. Asortimentą kuriame atsižvelgdami į skirtingus žmonių poreikius bei pomėgius”, – teigia renginio organizatorė Erika Paulė.

Pavasario Pop Up renginys išsiskirs ir unikalia atmosfera, kuri lankytojų neįpareigoja tik pirkti, o skatina jaukiai ir įdomiai praleisti savo laisvalaikį.

„Visuomet norime pabrėžti, kad šis renginys tikrai nėra vien tik vieta prekybai. Tai galimybė suburti kokybiško dizaino bendruomenę ir gyvai bendraujant, geriant kavą bei užkandžiaujant, pažinti kūrėjus. Šiemet renginiui pasirinkta erdvė – Vilniaus Dailės akademijos parodų erdvę „Titanikas” – dizainerius tarsi sugrąžina į vietą, kurioje gimsta pirmieji kūrėjų darbai, formuojasi jų stilistika. Būtent tokioje vietoje norisi diskutuoti apie gimstančius dizaino kūrinius bei ženklo vertybes. Pavasario Pop Up – neįpareigojantis renginio formatas, kuriame apžvelgus aktualiausių dizainerių kūrybą, galima jaukiai leisti laiką užkandžiaujant poislio zona tapsiančiame kiemelyje, kuriame įsikurs maisto erdvė ir food truck’ai”, – pasakoje E. Paulė.

Nors renginio metu didelis dėmesys bus skiriamas naujausioms kolekcijoms, Pavasario Pop Up metu, atskiroje erdvėje, veiks ir dizainerių SAMPLE SALE, kuriame lankytojai galės už itin patrauklias kainas įsigyti ankstesnių kolekcijų kūrinių bei niekur nematytų prototipų.

Pavasario Pop Up šiemet vyks balandžio 13-14 d., Vilniaus Akademijos parodų erdvėje „Titanikas”, Maironio g. 3

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.