Aksesuarai

Neįprastų formų rankinių kolekciją įkvėpė kaunietės atostogos Australijoje

By  | 

Lietuviškas natūralių odinių rankinių prekės ženklas „kARTu” miesto stilingiausius džiugina naująja, 2019 metų pavasario/vasaros sezonui skirta kolekcija. Nuotaikingoje, atostogų dvasią atspindinčioje fotosesijoje pristatomi trys nauji rankinių bei kuprinių modeliai moterims ir vyrams. Prekės ženklo kūrėja I. Jasinskė džiaugiasi, kad kolekcijos kadrai puikiai perteikia jaunatvišką energiją ir stilingus, saulėtus vasaros įspūdžius su kuriais jai būtent ir asocijuojasi šiltasis sezonas.

„Pasaulis – mano žaidimų aikštelė” – taip pavadinta naujoji „kARTu” kolekcija kviečia leistis į nesibaigiantį gyvenimo nuotykį. Naujausi rankinių ir kuprinių modeliai, kaip ir daugelis „kARTu” kolekcijų, inspiruoti laiko praleisto svečiuojantis tolimuose kraštuose. „Šią žiemą turėjau galimybę pažinti Australiją. Kelionė buvo ypač aktyvi, pilna netikėtumų ir naujų potyrių. Ten tiek laukinėje gamtoje, tiek didmiestyje gyvenimas tiesiog verda. Žmonės banglentėmis gaudo įspūdingo dydžio bangas, motociklais leidžiasi į kelionę palei vandenyną, skinasi kelią per tankias džiungles – kolekcionuoja patirtis, semia gyvenimą pilnais delnais. Įkvėpta aplinkos, kuri tiesiog pulsuoja energija, kuriant rankinių siluetus siekiau dar daugiau laisvumo, natūralumo, funkcionalumo. Turėjau viziją pristatyti ne tik pasaulines tendencijas atspindinčius stiliaus akcentus, bet ir plačiai pritaikomas rankines aktyvų ir kupiną įspūdžių gyvenimą puoselėjančiai porai“, – pasakoja I. Jasinskė.

Fotosesijos kadrai perteikia stilingą vasaros scenarijų, žaismingą ir nerūpestingą atostogų ritmą, žadina norą keliauti ir pažinti – ne tik nematytus miestus, bet ir save pačius. „Juk nekasdieniškoje aplinkoje atrandame save iš naujo, susipažįstame su stiprybėmis, kurias nežinojome, kad savyje slepiame. Net ir neplanuotos situacijos ar nemalonumai kelyje kartais nuveda iki gražiausio saulėtekio. Todėl ši kolekcija tarsi skatina palikti savo komforto zoną ir pasiduoti netikėtumams o gal net impulsyviems sprendimams – juk taip gyventi daug įdomiau”, – įsitikinusi I. Jasinskė.

Tarp šių metų šiltajam sezonui „kARTu” pristatomų rankinių – klasikinio „tote bag” modeliosiluetas ir dvi unikalių formų kuprinės, viena kurių skirta tiek moterims, tiek vyrams. Kuprinės nestinga modernių detalių ir smulkių akcentų, kurie tarnauja ne tik praktiškumui, bet taip pat suteikia unikalumo. Kolekcijoje sau patinkantį modelį ras tiek klasikinį, tiek tendencingą, kintantį stilių puoselėjanti moteris ar patogumą ir modernumą vertinantis vyras.

„Pristatyti stilingos kuprinės modelį tinkantį vyrui – nelengva užduotis. Gal būtent dėl šios priežasties Lietuvoje yra tik keletas dizainerių, kuriančių vyrišką madą, nors tikiuosi ši situacija laikui bėgant pasikeis. Vyrai puikiai žino, ko nori, jie tiesmukiški ir kartais sunkiai perprantami. Tačiau tikiuosi, kad mums pavyko patenkinti jų lūkesčius. Naujoje kolekcijoje pristatoma unisexkuprinė ypač praktiška, talpi, funkcionali, o be to, žinoma, stilinga ir tinkanti prie įvairių aprangos derinių”, – pasakoja prekės ženklo kūrėja.

Vasaros sezonui skirtoje kolekcijoje vyrauja tiek pastelinės, žemės, tiek ryškesnės, akį traukiančios spalvos. Netrūksta ir unikalių ornamentų, šį sezoną populiariausių roplio odos raštų. „Pasirinkus skirtingas spalvas ar raštus kiekviena rankinė atgimsta vis naujame amplua. Šią laisvę ir suteikiame savo klientams – išsirinkti, kokią unikalią istoriją pasakos kiekviena jų. Stilius tai nuolatinis žaidimas, į kurį visada skatinu nežiūrėti per daug rimtai, o tiesiog pasiduoti ir ridenti kauliuką, pasikliauti savo nuojauta“, – šypsosi I.Jasinskė.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.