Drabužiai

S. Starkutę vasariškoms „SbyS“ naujienoms įkvėpė pavyduoliai: „Kuo daugiau pilsite purvo, tuo daugiau darysiu“

By  | 

Modelis Simona Starkutė ir jos kuriamas prekės ženklas „SbyS“ kiekvieną sezoną savo gerbėjams pateikia naujienų. Šį kartą gražuolė pristato pavasariui/vasarai skirtą laisvalaikio aprangos kolekciją. Joje – drabužiai, skirti visai šeimai. „Kurdama drabužius galvojau apie atostogas, puikų orą ir atsipalaidavusius žmones. Tikiuosi, kad ši laisvalaikio apranga padovanos gerų emocijų – juk kai oras geras, negali būti blogos nuotaikos“, – šypsosi S. Starkutė.

Modelis juokiasi, kad vis nerasdavo drabužių kūrimui laiko, atsirasdavo kitų svarbesnių darbų. Susiimti ir sukurti naujų „SbyS“ modelių žinomą moterį įkvėpė jos pinigus skaičiuojantys ir piktų žodžių negailintys internautai.

„Žmonėms labai parūpo, kaip aš užsidirbu pinigus. Galiu visus nuraminti – jokių pikantiškų ir intriguojančių detalių nėra. Ilgus metus turėjau labai sėkmingą komercinio modelio karjerą. Mano vardas buvo minimas seksualiausių pasaulio apatinių modelių TOP 100 sąraše. Neslėpsiu – honorarai buvo didžiuliai, tačiau dirbdavau nuo ryto iki vakaro nesiskųsdama, neskaičiuodama valandų, nevaidindama princesės.

Daugelis, nesusidūręs su modelio darbu, galvoja, kad tai tiesiog pramoga, pasimaivymas prieš fotografą. Pabandykite šešiolika valandų pozuoti prieš objektyvą, skraidyti iš vieno miesto į kitą, dirbti esant bet kokioms oro sąlygoms.

Aš neleidau pinigų nereikalingiems dalykams, o taupiau ateičiai, įsigijau nekilnojamo turto. Todėl dabar galiu sau leisti gyventi taip, kaip noriu. Man nereikia prašyti kitų finansinės paramos – viską užsidirbau aš pati. Drabužių prekės ženklas man yra hobis, pramoga, širdžiai mielas dalykas. Labai branginu šią veiklą, man labai smagu puošti lietuviškai madai neabejingus. Žmonės, kuo jūs daugiau pilsite purvo ir skleisite erezijų, tuo aš daugiau darysiu“, – tikina gražuolė.

Naujausioje „SbyS“ kolekcijoje – laisvalaikio aprangos modeliai, skirti visai šeimai. S. Starkutė pastebi, kad klientei įsigijus sau drabužį, tokio užsimano ir kiti šeimos nariai. Šio sezono naujiena – šortai vyrams ir moterims, priderinti prie džemperio. Spalvos: oranžinė, alyvinė, visų pamilta pilka, prabangiai atrodanti tamsiai raudona, stilingoji salotinė, ypač madinga švelniai ruda. Fotosesija vyko Vilniaus centre, tarp Gedimino pilies kalno, Vilnelės ir Bernardinų vienuolyno įsikūrusiame Bernardinų sode.

Modeliais tapo profesionalus modelis Rafal Narkevič ir S. Starkutės bičiulės sūnus. S. Starkutės makiažu pasirūpino Lietuvos žvaigždžių vizažistė Irma Baltrušaitienė. Ji – pripažinta pasaulyje makiažo meistrė, kuria Simona pasitiki visu 100 procentų.

Drabužiai pasiūti iš medvilnės ir minkšto, kokybiško, prabangiai atrodančio aksomo. Apranga puošta vizite prekės ženklo kortele tapusiomis kaukolėmis ir spaudiniais. Keletas drabužių modelių yra iš glamžyto veliūro. Tai – suknelė ir kombinezonai. S. Starkutė įsitikinusi – įsigijus laisvalaikio kostiumą, kelnes, džemperį ar sijoną, jį lengvai priderinsite prie turimo garderobo.

„Man labai svarbu, kad drabužis būtų universalus, derėtų prie aukštakulnių, sportinės avalynės. Labai nemėgstu aprangos, kuri tinka tik vienai progai. Galvodama apie naujus modelius, įsivaizdavau, kur aš galėčiau juos vilkėti. Tai galėtų būti atostogos prie jūros, SPA savaitgalis, pasivaikščiojimas parke ar mieste. Priderinus aukštakulnius ir išraiškingus papuošalus, suknelės ar kombinezonai gali virsti puikia šventine apranga.

Laisvalaikio apranga tikrai nėra skirta sporto klubui. Tai drabužis, kai norisi jaustis laisvai, patogiai, tačiau kartu ir stilingai. Pati mielai puošiuosi savo kurtais drabužiais. Niekada nekurčiau daikto, kuris manęs nedžiugintų“, – pasakoja S. Starkutė.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.