Drabužiai

Lietuviško prekės ženklo ,,SHALLKE” vasaros suknelės iš pirmojo pasaulyje sertifikuoto veganiškų audinių fabriko

By  | 

Lietuviškas prekės ženklas ​„​SHALLKE​“, gyvuojantis vienerius metus,​ pristatė vasaros sukneles, kuriomis kalba apie laisvę, jausmus ir mūsų visų santykį su aplinka.

Laisvas kritimas, klostės, lengvumas – pagrindiniai naujųjų suknelių akcentai. Tačiau šį kartą didžiausias dėmesys skiriamas audinių kokybei. Pasak prekės ženklo įkūrėjos Gretos, prekės ženklas turi augti ir sąmoningėti, nuolat pasiūlydamas naujovių ir pačią geriausią kokybę savo klientams. Suknelėms pagaminti buvo naudojami veganiški natūralūs audiniai. ,,Dirbome su İpeker Textile audinių fabriku, kuris yra pirmasis pasaulyje gaminantis sertifikuotus veganiškus audinius. Tai įmonė apsauganti gyvūnų teises ir tausojanti gamtą’’, – pasakoja prekės ženklo įkūrėja Greta.

„​iPeker​“ ​tapo pirmasis pasaulyje audinių gamintojas pripažintas V-Label sertifikatu ir patvirtintas europos vegetarų organizacijos. Gamyboje nėra naudojamos baltyminiu pagrindu

sukurtos medžiagos, todėl audiniai yra atsparūs žalingam bakterijų užteršimui. ​„​iPeker​“ ​dar kartą visam pasauliui parodė Turkijos tekstilės gamintojų inovatoriškumą ir jautrumą.

Parinkti suknelių audiniai atrodo itin prabangiai dėl savo išskirtinės sudėties, kurioje dominuoja kupra. Tai audinys labiausiai žinomas dėl savo panašumo į šilką. Kupros audiniai kvėpuoja kaip medvilnė, gražiai krenta, o prie odos jaučiamas šilko švelnumas ir lengvumas. Kaip teigia prekėsženkloįkūrėja:noriu,kad​,,S​ HALLKE​’’​suknelėsnebūtųdėvimosvienąkartą,tegultai būna lyg investicija į save ir aplinką. Jos puikiai tiks įvairioms šventėms: draugų vestuvėms ar tiesiog jaukiam vasaros vakarui mieste.

Naujųjų suknelių fotosesija vyko Kaune. Šiltą pavasario savaitgalį pasirinkta fotografuoti miesto aplinkoje, prie vieno iš verslo centrų, tuo sustiprinant priešpriešą tarp miesto vartotojiškumo aplinkos ir natūralių ekologiškų suknelių, tvaraus pasirinkimo. Fotosesijoje įsiamžino pati prekės ženklo įkūrėja Greta.

Nuotraukos –  Ieva Rudžionytė

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.