Aksesuarai

Naujoji „Colours of connection”juvelyrikos kolekcija – kviečianti atrasti savo pojūčius

By  | 

Į Skandinavijos rinką sėkmingai kelius besiskinantis lietuviškas juvelyrikos prekinis ženklas  „Colours of connection” startavęs tik iš keramikos gaminamais papuošalais žengia naują žingsnį ir naujoje kolekcijoje „Lost & found” (liet. Pamesta ir rasta) pristato keramikos ir sidabro susijungimą. Kolekcija įkvėpta vasariškų ieškojimų ir atradimų prie jūros.

„Lost & found” (liet. Pamesta ir rasta) – buvo kuriama galvojant apie jausmą, kai skiriama laiko sau, ieškoma naujo arba pamiršto seno savęs, esi su savo pojūčiais ir vietomis čia ir dabar. Tai kolekcija kviečianti susipažinti su savimi iš arčiau, atrasti naujas spalvas, formas, stebėti gamtą ir su ja susilieti. Kolekciją kūrusi dizainė ir „Colours of connection“ prekinio ženklo įkūrėja Marija kviečia to ieškoti prie jūros. Dabartiniame itin intensyviame informacijos pilname laikmetyje, mes dažnai pasimetame, gausiame informacijos sraute ir pamirštame sustoti, leisti sau pabėgti ir patyrinėti, ne galvoti, o pajausti, paklausti kur mes einam, ką matom ir ką įsidedame į kišenę kaip prisiminimą. Kolekcijoje susipina dvi medžiagos: keramika – atkartojanti gamtiškas formas spalvas bei įkūnijanti lengvumą, tuo tarpu sidabras – tarsi ‘įrėmina’ pagautą nuotaiką. Minimalistiniai ir itin lengvi „Lost & found” papuošalai tęsia prekinio ženklo pasirinktas spalvų paletes, kuriose atras save kiekvienas. Kruopščiai kurta kolekcija bus nepavaldi laikui,nes sukurtų papuošalų formos itin organiškos ir minimalios, tad tiks pasipuošti tiek kasdienai tiek ypatingai progai šiais ir dar daug metų į priekį.

„Lost & found“ kolekcija kviečia pasinerti ten, kur veda besileidžianti saulė, į šalia esantį pušyną, pakelti akis į dangų ir nusišypsoti šviečiančiai Saulei. Daugiau apie kolekciją galite rasti www.coloursofconnection.com

Nuotraukos – Kotryna Juškaitė
Modelis – Valeria Romero

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.