Grožis

Rudens manikiūro tendencijos: ruda spalva ir šampane pamirkytų nagų efektas

By  | 

Tarptautinė „Didier Lab“ mokymų akademija pristato penkias rudeniui skirtas manikiūro tendencijas. Jose dominuoja prabangus minimalizmas, marmuro efektas, juoda ir ruda spalvos bei blizgučiai.

Akademija būsimus nagų estetikos specialistus moko ne tik naujausių technikos, bet ir stilistikos, rinkodaros paslapčių. „Didier Lab“ stengiasi būti priešakyje ir diktuoti madas. Nuolat pristatomos madingų spalvų kolekcijos leidžia meistrams kurti unikalius dizainus.

Ši akademija organizuoja mokymus pradedantiesiems ir jau pažengusiems meistrams. Praėjusiais metais akademijos duris pravėrė 2200 specialistų. Taip pat yra rengiami instruktorių, edukatorių kursai, kuriuos pabaigus galima mokyti kitus.

Nuotraukose matomi lakavimai atlikti naudojant iš Prancūzijos atkeliavusias „Didier Lab“ nagų priežiūros ir nagų dailės priemones. Šios kompanijos misija – kelti nagų industrijos lygį visame pasaulyje.

Fotosesijos stiliumi pasirūpino stilistė Goda Račkauskaitė, makiažu – vizažistė Alisa Piščalnikova, o viską įamžino mados fotografė Natalia Koinova.

Grįžimas į gamtą ir juodos spalvos triumfas

Mokymo akademijos edukatorė Brigita Šeibokienė pristato du skirtingus lakavimus. Vienas iš jų – „Miško šauksmas“. Šis dizainas kviečia susilieti su gamta ir tapti jos dalimi. Atliekant šią nagų dailę buvo naudojami „New icon“, „Wild moss“ nagų lakai, derinami su švelnia „Blanc“ spalva. Ant nagų atsiranda marmuro efektas, kurį įrėmina juodos linijos. Nagų dailės forma netaisyklinga, tarsi judanti, paliekama daug atviro nago.

„Šį rudenį ypač aktualūs sodrūs žali atspalviai. Pasaulines manikiūro tendencijas diktuojantys meistrai siūlo nebijoti maišyti kelių spalvų, derinti matiškumą ir bilzgumą, naudoti „ombre“ techniką“, – pasakoja manikiūro meistrė.

Dar vieną atliktą manikiūrą B. Šeibokienė pavadino „Rašalu paženklinta“. Juoda spalva šį rudenį grįžta ir yra viena populiariausių. Meistrė siūlo pagalvoti, kaip šią spalvą pateikti įdomiau – suteikiant lengvumo ir gyvumo. „Sukūriau juodu rašalu apipiltų nagų įvaizdį. Kaip ir ankstesniame dizaine, matome atvirą nagą, „išplaukusias“ masyvias formas ir lenktas linijas“, – kalba edukatorė.

Šampane pamirkyti ir vasaros pasiilgę nagai

Prabangus minimalizmas arba saikinga prabanga – tai dar viena šių metų rudens manikiūro tendencijų. Mokymo akademijos ambasadorė Liudmila Lysenko pristato manikiūro idėją, kuri patiks nemėgstančioms griežtų linijų. Tai – tarsi šampano taurėje pamirkytų nagų efektas, kurį sukuria nelygūs, išsiliejantys potėpiai, padengti permatomu laku. Šiame dizaine naudota auksinė „Splendid“ nagų lako spalva.

Nagų estetikos specialistė Agnė Kvitkauskienė, kurdama dizainą pavadinimu „Vasaros nostalgija“, naudojo „Sandy“ lakus. Jie yra grublėtos tekstūros, blizgūs, primena smėlį. „Toks nagų dizainas sukelia nostalgiją visai neseniai prabėgusiai vasarai. Rožinė spalva atrodo mergaitiškai ir jaukiai. Lakuojant palikta šiek tiek atviro nago, norint sukurti dar didesnį lengvumo įspūdį“, – sako meistrė.

Rudos spalvos ir blizgučių žaismas

Dar vienas šio sezono hitas – žemės spalvos ir blizgučiai. Toks kontrastas turėtų ypač patikti minimalistinio dizaino mylėtojoms, norinčioms šiek tiek sublizgėti. Šį sezoną ruda spalva drabužių madoje yra pati trokštamiausia, todėl moterys, pasirinkusios tokį lakavimą, atrodys ypač stilingai.

„Modelio nagai buvo padengti santūria, neutralia „Salty skin“ spalva. Palikau gana daug atviro nago ir panaudojau matinį nagų lako pagrindą. Atrodo, kad nagai yra visiškai be jokio padengimo. Tačiau į akis krenta ryškūs blizgučiai, kontrastuojantys su natūralumu. Rudenį siūlau naudoti blizgučius ne tik ant spalva padengtų nagų, bet ir ant kuklių, permatomu sluoksniu pateptų nagų. Nebijokite išbandyti įvairius blizgančius dizainus“, – sako akademijos instruktorė, nagų estetikos specialistė Dalia Šveikauskienė, šį manikiūrą pavadinusi „Tarp žemės ir žvaigždžių“.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.