Aksesuarai

Simona Brazdžionytė – „būkime drąsios, o ne tobulos“

By  | 

Išskirtinių papuošalų kūrėja Simona Brazdžionytė įsitikinusi, jog aksesuarai, jų formos bei spalvos apie dėvintį žmogų gali pasakyti išties daug – tai tiesioginė dėvinčiojo būsenos, nuotaikos ir netgi asmenybės refleksija ar savotiška vizitinė kortelė.

Simona turi savo aiškų braižą, o jos kuriami masyvūs ir spalvingi aksesuarai visuomet traukia akį, tačiau kas kartą jie vis kitokie. Žinoma moteris pasakoja, jog sukurti naująją kolekciją įkvėpė knygos. „Turbūt nieko nenustebinsiu sakydama, kad šią papuošalų kolekciją įkvėpė knygos. Bet skaitymas man niekuomet nebuvo ypač mėgiama veikla, o šiemet perskaičiau daugiau nei 20 knygų ir jose radau išties artimų minčių. Šiandien galiu tvirtai pasakyti: būkite drąsios, o ne tobulos. Tikiuosi, jog mano sukurti žiemos kolekcijos aksesuarai įkvėps moteris spindėti iš vidaus, o papuošalai tebus jų įvaizdį papildantys akcentai. Visas ir kiekvieną raginu būti savimi, mylėti save ir būti moteriškomis sau priimtinu, unikaliu keliu. Ragaukime gyvenimą ir jo teikiamus malonumus“, – mintimis apie naująją kolekciją dalijasi S. Brazdžionytė.

Naujausioje Simonos kolekcijoje dominuoja praktiški aksesuarų derinimo bei dėvėjimo sprendimai – panorėjus iš trijų auskarų galima pasidaryti dvi skirtingas poras ar diržo dekoro detalę paversti apyranke. Šios transformacijos rezonuoja kintančias moterų būsenas, kurios atskleidžiamos ir papuošalams pristatyti skirtoje fotosesijoje. Per dieną moterys išgyvena daugybę skirtingų būsenų bei įkūniją ne vieną skirtingą vaidmenį: ryte prabudusios tylios ir ramios, dienos metu jos verčia kalnus, o vakare, grįžusios į savo jaukų lizdą, atsipalaiduoja bei savajam moteriškumui leidžia skleistis saugioje aplinkoje. Arba nebūtinai. Simona tvirtina, jog neegzistuoja vienas vienintelis šablonas, kokios moterys privalo būti, tad ir įvaizdžio detales ji sukūrė tranformuojamas – jomis žaisdama moteris gali pati nuspręsti kokią save ji tądien nori matyti.

„Skaičiuodama šeštuosius studijos gyvavimo metus ir aptarinėdama kūrybos kelią su draugėmis suvokiau, kad mano aksesuarus renkasi labai skirtingos moterys – pradedant mažomis mergaitėmis, kurios seka mamų įvaizdžius ir baigiant sofistikuotomis, elegantiškomis mados žinovėmis. Išties džiaugiuosi, jog „mano moterys“ vertina išskirtinumą bei kokybę, bet dar labiau mane džiugina tai, jog visos jos yra asmenybės“, – atvirauja aksesuarų kūrėja Simona Brazdžionytė.

„Svajonių“ komanda:
Papuošalų nuotraukos: Audrius Dzimidavičius
Fotosesijos nuotraukos: Jurgita Žymantaitė
MUA: Gritė Maruškevičiūtė
Plaukai: Ridas Mei
Foto studija: „7Wall studio“

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.